2017-06-06

Neulottu kruunu

Neulottu kruunu

Kruunu villasta


Koska kyse on lapsiperheblogista, niin en turhaan rajannut kuvasta pois ylimääräistä trafiikkia pehmoleluineen ja temppuilevine poikalapsineen. Sori siitä!

Häthätää neulotut kruunut jämälangoista ilahdutti silti käyttäjiään suuresti. Punaisena hehkuva krappijuurella värjätty luomuvilla-kruunu hehkuu auringonvalossa. On jotenkin aina niin ihmeellistä, että kasveista voi saada niin mahtavia värejä! 

Inhoan niitä kauppojen tekokuituisia roolivaatteita. Mietin aina välillä, että millaisien kemikaalien muovinhuuruista ilmaa Hulk-naamarin takana hengitelläänkään...

Roolivaatteet, askarteluvälineet, pelit ja kirjat on ehkä sellaisia, mitä minimalistipäissänikin pyrin vaalimaan. 

Muistan aina, kuinka ala-aste opettajani sai harmaita hiuksia sotkeutuneista neulelangoistani. Silti rakastan neulomista yli kaiken! 

<3 Riina 


Ps. Kruunun neulominen on hurjan helppoa! Neuloin suljetuna neuleena sukkapuikoilla, tai pyöröpuikoilla sopivan korkuisen pantaosan. Sen jälkeen jaoin silmukat viiteen osaan. Kunkin osan neuloin sakaraksi kaventaen kolmanneksi viimeisen ja viimeisen silmukan ylivetäen yhteen. Päättelin sakaran silmukat, kun silmukoita oli jäjellä enää kolme.  

1 kommentti:

  1. Todella hienot kruunut! Haluaisin veljen lapselle neuloa samanlaisen.. olen itse neulo-aloittelija enkä ymmärrä sun ohjeesta mitään vaikka ne varmasti selkeät ovat! Oletko miettinyt ohje video?;)))

    VastaaPoista