2017-06-11

Minimalismi ja unelmien toteuttaminen

minimalismi

Minimalismi ei ole vain tavaran vähentämistä. Minimalismi on äärimmäisen tehokas tapa toteuttaa haaveita nopeasti!

Keskittymällä siihen, mikä on juuri sinulle tärkeää ja poistamalla ympäriltä kaikki turha, jää jäljelle mahdollisuus ja tila unelmien toteuttamiselle. 

Oon matkan varrella toteuttanut tosi monta unelmaani. Ollaan luotu perhekeskeinen arki, karsittu turhia kuluja ja satsattu luomuruokaan. Oon saanu aikaa kirjoittaa tätä blogia. Mies on saanut mahdollisuuden tehdä paljon töitä kotoa käsin... 

Parasta kaikessa on tietenkin sekin, että tyhjä tila mahdollistaa jatkossakin laajentamaan unelmien toteuttamista. Se on hyvä maaperä, jossa voi rauhassa voittaa omia pelkoja ja tehdä oikeasti niitä asioita, jotka tuntuu mulle juuri tänään merkityksellisiltä. Minimalismissa ei tarvitse tehdä kompromisseja! Se on puhdasta iloa ja runsautta! 

Minimalismi on rehellisyyttä itseäni kohtaan. Mitkä asiat on niin tärkeitä, että haluan sisällyttää ne elämääni? Aika on arvokasta ja sitä tulisi kohdella samalla tavoin, kuin karsittuja tavaroitakin. Ansaitseeko tämä aikaani kuluttava asia olla elämässäni? Antaako se enemmän, kuin ottaa? Etenkin, mitkä asiat ovat sellaisia, jotka haluan kuuluvan elämääni?

Kun karsii elämästään turhia asioita alkaa olla varaa valita. Pystymme ehkä valitsemaan paljonko teemme töitä ja voimmeko tehdä sellaisiakin töitä mistä pidämme, vaikka palkka olisikin huonompi? 

Antakaa unelmillenne tilaa toteutua 

<3 Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti