2017-06-27

Hilla tekee ihania ekologisia lähituotteita!

Hilla clothing

Täytyy myöntää, että on ollut suuri yllätys, kuinka kestäviä ja laadukkaita tuotteita Hilla tekee. Perus Prisma kätkee hyllyjen väliin sellaista kultaa, mitä oikeasti kannattaa tarkastella tarkemmin! Puskaradio kertoo, että myös K-citymarketeistakin saattaisi Hillaa löytyä. Jos et kuitenkaan ennätä Prismaan, tai cittariin asti, niin Hillan vaatteita saa tilattua myös Verkkokaupan kautta.

Vaatteet on 100% luomupuuvillaa. Puuvilla tuotetaan Kreikassa ja kankaat kudotaan ja ommellaan vaatteiksi Suomessa. Värjäys tapahtuu öko-tex standars 100 hyväksytyillä väreillä ja siksi ne ovat kaikkein pienimmillekin täysin turvallisia! Tuotteilla on avainlippumerkki ja jopa kuminauhat ja vetoketjut on tehty Suomessa.Yritys työllistää jo yli kymmenen työntekijää Jyväskylässä, eli kyseessä on monella mittarilla todellinen lähituote! Merkki kattaa muuten myös kaikki omat lastenvaate kriteerini!

Vaatteiden kangas on myös uskomattoman pehmeää. On ihana kietoa lapsensa sellaisiin materiaaleihin, jotka hellii pienten herkkää ihoa, eikä sisällä mitään ihoa ärsyttäviä kemikaaleja.

Hillan vaatteet on kestäneet meillä pesusta toiseen tosi hyvin. Olen hieman huithapeli pyykinpesijä, muttei vaatteet ole ottaneet siitä itseensä. Miljoonan pesukerran jälkeenkin ne voi vielä mieli hyvin antaa seuraavalle ja sitä seuraavallekin.

Vaatteiden mukana tulee pahvinen henkari, joka on ajanut asiansa meidänkin lastenhuoneen vaatetangolla. Lisää lasten henkareita ei erikseen ole tarvinnut hankkia, vaikka lapsiluku on kasvanutkin. <3

Hillan takana hyörii sama yrittäjä, kuin Melli vaatemerkilläkin. Melliltä löytyykin vaatteita myös keskoslasten koossa. Muistan hyvin, kuinka kaikkein pienin esikoiseni hukkui kaikkiin hankkimiini vauvanvaatteisiin. Tuntui, että tyttö olisi ollut pienempi ja heikompi, kuin todella oli. On ihanaa, että sopivia ekologisia ja ihoystävällisiä vaatteita nykyään löytyy keskosillekin! Sairaalassa kaikkien niiden saturaatiomittareiden, kanyyleiden ja nenämahaletkujen keskellä kietaisubodyt oli ainoita mitkä edes jotenkin pystyi vauvalle pukemaan. Mellin vaatteet näyttääkin olevan suunniteltu hyvin helposti puettaviksi niille kaikkein pienimmillekin keskosille.

Melliltä löytyy toki vaatteita pikkuruisesta ihan aikuisten vaatteisiin asti.

Hilla clothing

Hilla vaatteiden plussat ja miinukset


+ Vaateet 100% luomupuuvillaa
+ Myrkyttömät värjäysaineet
+ Unelma pehmeä kangas
+ Todellinen lähituote
+ kukkaro ystävälliset hinnat
+Valmistettu eettisesti
+ Luomupuuvilla tuotettu euroopassa
+ kestää hyvin pesussa

- Prismoissa saattaa olla hieman rajallinen valikoima, mutta toisaalta verkkokaupasta sitten löytyy!

- Riina

2 kommenttia:

  1. Hillan vaatteet ovat toimineet meillä oikein hyvin :) Olen itsekin alkanut kiinnostua vaatteista, jotka valmistetaan Suomessa. Kun seuraavan kerran hankin lapsilleni ne "kyläilyasut", tilaankin Hilla-vaatteita. Prismoissa valikoima tosiaan on hieman rajallisempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiva, että muutkin tykkää Hillasta! On mahtavaa, että Nokian Neulomokin on omalta osaltaan vielä lisännyt kotimaisten yrityksien mahdollisuuksia tuottaa vaatteita Suomessa. Hilla muistaakseni painattaa osan vaatteistaan juurin siellä. :)

      Poista