2017-04-08

Unelmahommissa!

unelmahommissa
Postaus sisältää affiliatelinkin 

Pari päivää on ollut kummallisia. Olen ollut kiukkuinen, kuin ampiainen, mutten oikein tiedä edes miksi. Johtuukohan se keväästä?...

Kuitenkin tälläistenkin päivien keskellä on löytynyt jotain kivaakin. Hain kirjastosta varaamani Satu Rämön ja Hanne Valtarin kirjan; Unelmahommissa.* En ole vielä lukenut sitä ihan loppuun asti, mutta kirja on niin hyvä, että pakko tulla välillä hieman hehkuttamaan!

Unelmat on ehkä isoin intohimoni ja sukelsinkin kirjaan ihan pää edellä! Kirja antaa inspiraatiota, käytännön vinkkejä, sekä potkun perseelle, jotta minkä tahansa unelman tavoittelu olisi mahdollista. Rakastan myös sitä huojentavaa ajatusta, että ihan kaikkea voi oikeasti tehdä samaan aikaan! Olen itse aika rönsyilijä, mutta toisaalta taas jälkikäteen huomaan, miten jokainen unelmani ja niiden toteuttaminen onkin tukenut jotenkin toisiaan.

Rakastan tarinoita unelmiaan toteuttavista ihmisistä ja juuri niitä kirjasta löytyy runsain mitoin! Hanne ja Satu kertoo oman  tarinansa, mutta kumpikin on myös haastatelleet kirjaan ihmisiä, jotka elävät unelmaansa todeksi.

Täytyy myöntää, että vähän herkistyinkin. Kaikki se, mikä liittyy unelmointiin pyrkii ihon alle. Kirja ei ole silti pelkkää tähtipölyä ja yksisarvisia, vaan ihan täyttä faktaa myös siitä, miten unelman saa ihan oikeasti toteutettua. Välillä saatetaan tarvita hieman laskinta ja suunnitelmiakin.  Suuret unelmat kannattaa esimerkiksi pilkkoa sen verran pieniin osiin, jotta niiden toteuttaminen tuntuu mahdolliselta...

Ja mikä tärkeintä: on aika alkaa tekemään unelmia todeksi!

<3 Riina

Unelmahommissa 
Satu Rämö & Hanne Valtari
WSOY

Adlibris*
Suomalainen kirjakauppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti