2017-04-29

Tavoitekortti

tavoitekorttti

Passion test*- kirjassa kehotettiin kirjoittamaan viisi tärkeintä tavoitetta lapulle, laminoimaan se ja pitämään sitä aina mukana. Lue tavoitelistaasi aina, kun se osuu käteesi. Pikku hiljaa tavoitteet iskostuu alitajuntaan ja alitajuntasi alkaa tehdä töitä puolestasi!

Toinen tärkeä asia oli määritellä tarkasti milloin tavoite on saavutettu. Jos haluat olla menestynyt työssäsi, muttet koskaan määrittele itsellesi mikä on menestyksesi mittari, niin tavoitetta on vaikea saavuttaa. Kun kerromme aivoillemme, että tavoitteeni täyttyy, kun saan tehdä näitä työtehtäviä, tienaan tämän verran rahaa, tai työskentelen X-ihmisen kanssa, niin tavoitteella alkaa olemaan hyvät mahdollisuudet toteutua! Määritä tavoitteesi selkeästi, sillä universumi rakastaa selkeyttä!

Näin teet tavoitekortin: 

1. Merkitse korttiin tavoitteesi siinä muodossa, kuin olisit jo saavuttanut ne. 
2. Kirjoita tavoitekorttiin selkeästi mistä huomaat eläväsi unelmaasi todeksi. (esimerkiksi, että työskentelen Hannan kanssa ja tienaan 40000€/v.)
3. Kirjoita kortin alaosaan teksti "Tai jotain vielä parempaa", sillä universumi saattaa todellakin tuoda sinulle vielä jotain paljon parempaa, mitä edes osaat toivoa! 

*affiliatelinkki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti