2017-04-09

Reiman välikausivaatteet

Postaus sisältää affiliate linkkejä

Ulkovaatteet on tälläiselle ekohörhölle aika kova pala. Koska täydellisen myrkytöntä, eettistä, ekologista ja silti lasten leikit kestäviä ulkovaatteita ei ole vielä tullut vastaan, niin on valittava tarpeeksi hyvä.

Sen jäkeen, kun Reimaluopui 2016 vuoden keväällä Reimatecvaatteissa fluorihiili yhdisteitä kokonaan, niin hyväksyin myös heidän ulkovaatteensa hankintalistalleni. Reiman vaatteita tehdään kyllä mm. Kiinassa, mutta euroopassa valmisttuihin pfc-vapaisiin ulkovaatteisiin en ole törmännyt vielä lainkaan. Kaikki Reiman materiaalit tuotetaan noudattamalla öko-tex  standard 100 raja-arvoja.

Meillä viime syksyn ulkovaatteet menee vielä nipin napin isommilla näin keväällä, mutta ensi syksyäkin ajatellen pitää hankkia seuraavat koot jo kohta. 

Reima taag


Reiman tämänkin kevään ehdoton suosikkini on Reimatec Taag*-välikausitakki. Keltainen on ehkä meille liian herkkä väri, mutta vihreä, tai sininen on anteeksi antavampia. 


Reima Satama

Hieman pidempi Reimatec Satama* välikausitakki on myös söpö! Sinisenä jälleen väri kestää tiukempaakin menoa. Reimassa on samaa 70-lukulaista twistiä, kuin Taagissakin. Takista löytyy Reiman pallologo hihasta. 

Reima fudge

Ylläri pylläri! Olen jäänyt tohon tumman siniseen väriin kiinni, myös haalareissa. Reimatec Fudgehaalaria * voi käyttää myös talvella, sillä haalariin voi lisätä lämmittäviä kerroksia kätevällä nepparikiinnityksellä. 

Reima aragosta

Aragosta* on todella kevyt kuoritakki, joka on hinnaltaankin aika kiva. Värejä tässäkin takissa on monipuolisesti tummansinisestä-pinkkiin. 

Reiman ulkovaatteissa on kyllä paras puoli niiden käytännöllisyys! Miksei tota päheen söpöä Satama takkia tehdä myös aikuisille?! :D 

<3 Riina 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti