2017-04-26

Löydä intohimosi ja toteuta unelmasi

Passion test kirja

Aloitin lukemaan kirjastosta lainaamaani ispiroivaa Passion test*-kirjaa. Rakastan unelmointia ja unelmien toteuttamista, elämänhallinta tekniikoita, inspiraation etsimistä, flow-tilaa ja intohimoista tekemistä. Jännittää, mihin kirjan tehtävät mut vielä vie!

Kirjan alkuosan viesti on ainakin hyvin yksinkertainen; Selkeytä unelmasi!

"Kun asia on sinulle selkeä, 
se mitä haluat ilmaantuu elämääsi siinä määrin,
 kuin asia on sinulle selkeä". 

Olen nyt kohdassa jossa pitää kirjata ainakin 15 asiaa mitä olisin, tai tekisin unelma elämässäni. Iso osa unelmistani liittyy tähän blogiinkin, sillä vaikka suurin osa kirjoittamastani on ihan arkista löpinää, niin toivon, että löytämistäni elämää helpottavista tekniikoista on apua myös muille.

Osa intohimostani on ehdottomasti pyhitetty myös (hassua kyllä) unelmille ja unelmien toteuttamiselle. Haluankin vielä jossain vaiheessa olla se muija, joka pitää aarrekarttakursseja ja auttaa muita löytämään omat innostuksen lähteensä ja etenkin huomaamaan, että mikä tahansa on mahdollista.

15 asiaa karsitaan seuraavassa luvussa viiteen. kirjan kirjoittajat kuitenkin vakuuttaa, että lopulta huomaan niiden kaikkien viidentoista sisältyvän viiteen tärkeimpään. Saa nähdä kuinka käy!

Palaan varmasti Passion test*-kirjaan vielä, mutta alkuaavistus on kirjasta aika hyvä! En ihmettele yhtään, että Uskalla innostua-tiimi on hehkuttanut menetelmää niin paljon. Taikasana on varmasti yksinkertaisuus ja uskon, että monesti ne yksinkertaisimmat elämänhallinta tekniikat on niitä tehokkaampia.

<3 Riina

*affiliatelinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti