2017-04-30

Atoopikon meikkivalinnat

Flow kosmetiikka mineraalimeikki


luomuripsiväri

Olen ollut jo pidempään ihanan Flow kosmetiikan fani. Pidän siitä, ettei tuotteissa ole kauheasti ainesosia ja parasta on tietenkin myös, että saan tukea kotimaista yritystä!

Kun huomasin Flow* kosmetiikan tekevän minaraalimeikkejä* aloin oikeasti antamaan ajatusksia myös sille mahdollisuudelle, että alottaisin taas meikkaamaan. Ihoni on hyvin herkkä ja atooppisuuteen taipuvainen, joten olin kauan meikkaamatta säästääkseni ihoani. Mineraalimeikkien etu on kuitenkin esimerkiksi se, ettei ne sisällä säilöntäaineita, joille niin moni on jo herkistynyt.

Flow kosmetiin mineraalipuuterit on kohtuuhintaisia ja ainakin mulla toimi hienosti! Ostin tosin pienemmän sudin, kuin olisi ehkä pitänyt, mutta puuterisudit näytti silmissäni valtavilta! Myyjä vakuutteli, että pärjäisin kyllä halutessani poskipunasudillakin.

Myyjä suositteli kaikkia muita ripsivärejä, muttei valitsemaani Laveraa*. Jostain syystä pidin kuitenkin tuotteen harjasta. Olen ripsivärin suhteen vähän semmon enempi parempi-tyyppi.

En varmaan meikkaa jatkossakaan usein, mutta tuntui ihan hyvältä antaa itselleni lupa taas meikata. Katsotaan mitä sanoo iho...

<3 Riina

*postaus sisältää affiliatelinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti