2017-03-06

Se tuli!

Vimma blurri


Kun huomasin yhden tyttären mekoista kuluneen kyynärpäistä puhki, niin olihan mun pakko sittenkin tilata Vimmalata uusi mekko! Blurri oli sopivasti Vimman verkkokaupassa alessa ja sain sen 30 eskudolla.

Mekon kuvaaminen tuotti kuitenkin pieniä hankaluuksia, mutta toisaalta pieni kuvausasistenttini ehkä saikin mekon todellisen luonteen esiin minua paremmin. Mekko on kyllä ihana!

Olen itse aika kädetön ompelia. Paikkailen kyllä lasten vaatteita silloin tällöin, mutta en kyllä mitenkään kovin nätisti. Puhki kuluneeseen mekkoon en uskaltanut edes koskea, mutta mies lupasi yrittää. Hätätapauksessa tietenkin voisi leikata mekosta hiat lyhyemmiksi.....  Onneksi nyt on kuitenkin taas mekkoarsenaali kondiksessa Vimman Blurrin täydentämänä.

Ainoa asia joka jäi kuitenkin kaihertamaan oli mekossa käytetty elastaani. Sitä oli vain 5%, mutta luettuani Maria Nordinin mikromuovi jutun rupesi taas kaikki pienetkin määrät muovia hieman ahdistamaan. Voi olla. että kuitenkin alan jatkossa kiinnittämään asiaan enemmän huomiota. Aina välillä kun  tämä asia hieman lastenvaatepäissä hämärtyy...

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti