2017-03-18

Minimalistinen talvivaatekaappi

minimalistinen vaatekaappi

Ensin pitää todeta, että kuvassa ei ole ihan kaikki vaatteeni. Osa on pesussa ja päällä. Kengät, sekä kesätakit puuttuu myöskin kuvasta. Kesätakkeja, tai kesäkenkiä en tähän talvivaatekaappiini laskenut lainkaan.

Lempivaatteeni on ehdottomasti Nudgesta saatavat Armedangelsin topit, sekä Nosh merkin jegginssit. Nämä ovat neuleiden kanssa mun luottovaatteeni! Sellaisia univormu vaatteita... :)

Yksi neuletakkini on hamppua ja sain sen äidiltäni. Jakkutakki on kirpparilta, mutta koska sitä ei voi vesipestä, niin korvaan sen luultavasti lähiaikoina jollain toisella. Kolmas neuletakki, jota ei näy kuvassa on myöskin joku random kirppariostos, mutta ajanut kuitenkin hyvin asiansa.

Mekoissa hengailen lähinnä kotona ja juhlissa. Toinen mekoista on imetysmekko ja appelsiini kuosisen mekon olen ostanut kirpparilta kahdella eurolla.

Alushousut ja "kalsarit", joita käytän myös legginsseinä on mieheni ostanut mulle Varustelekasta. Nämä vaatteet on Miltec-merkkisiä ja kestääkin varmasti ikuisesti. Pesen kuitenkin niitä melko taajaan, joten olen miettinyt vaihtavani ne jossain vaiheessa luonnonkuituisiin. Sitä paitsi, mitä lähempänä ihoa vaate on, niin sitä suurempaa varovaisuutta tulisi käyttää materiaalien ja värjäysaineiden osalta.

Joutsenen untuvatakin olen ostanut kirpparilta ja se on kyllä ollut paras talvitakki, jonka olen koskaan omistanut! Kantoliinaillessa lainaan usein mieheltä yhtä takkia, jota käytän oman takkini alla.

Eli vaatekaappini sisältää kirppislöytöjä, ekovaatteita ja saatuja yksilöitä.

Minimalistinen talvivaatekaappini sisältää:

1kpl talvikengät
1kpl talvitakki
1kpl bikinit
2kpl neuletakkia
1kpl jakkutakki
2kpl Jegginssit
1kpl metsähousut (näitä käytän aika harvoin)
3kpl toppeja
2kpl mekkoja
3kpl kalsareita ( menee myös hyvin urheillessa)
5kpl alushousuja
1kpl rintaliivit (en tarvitse, mutta toisinaan käytän esimerkiksi lääkärissä, tai juhlissa)
2kpl villasukat
2kpl puuvillasukat
2kpl lapaset/kämmenekkäät
1kpl huivi
1kpl laukku
1kpl vyö (tätä en oikeasti tarvisi, mutta sillä on tunnearvoa)

Yhteensä: 32-osaa.

Aikaisemmin postaamani perheemme minimalistiset vaatekaapit:

9-vuotiaan minimalistinen vaatekaappi
4-vuotiaan minimalistinen vaatekaappi 
1-vuotiaan minimalistinen vaatekaappi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti