2017-03-07

Kalat kuolee!

mikromuovit

Huoh! Inhoan sitä fiilistä, kun yrittän tehdä kaiken hieman ekologisemmin ja sitten taas kuitenkin pyllähdän pyllylleni ja kalat kuolee, kun en ollut tarpeeksi tarkka.

Meilläkin on kaapissa tosi paljon vaatteita, jotka sisältävät mm. hieman luomupuuvillan lisäksi elastaania. Ulkovaatteista en edes ala puhumaan.... Vaatteita pestessä synteettiset kuidut saattavat irrota ja päätyä kalojen ravinnoksi ja kaloista sitten taas meihin...

Onneksi ei ihan alasti tarvi olla, sillä on Vimmalla ja Papulla saattaa valikoimissaan  olla 100% luomupuuvillaisiakin tuotteita, mutta ehdottamasti kannattaa kurkata Melli ja Hilla! Kuopuksen vaatteet onkin meillä miltein poikkeuksetta olleet pelkkää luomupuuvillaa ja olen ostanut niitä Marlonilta. 

Onneksi lapset kasvaa melko nopeasti ja vaatteet jää pieniksi, tai sitten ihan vaan kuluu. Tämä antaa mahdollisuuden uusia vaatekaappien sisältöä ekologisempaan suuntaan melko kivuttomasti. Yritän täst edes kiinnittää asiaan hieman parempaa huomiota! Valitan välillä miehelle, että sen ostamien fleece takkien takia kalat kuolee, mutta on mullakin todellakin petraamisen varaa!

Luonnonkuiduilla ei voi mennä kuitenkaan kovin pahasti vikaan!

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti