2017-02-01

Osuuspankin sähköinen säästölipas

Osuuspankki säästölipas


Rakastan yli kaiken yksinkertaisia, hieman lapsellisia, mutta tehokkaita elämänhallinan välineitä!

Yhteen semmoseen törmäsin Osuuspankin verkkopalvelussa. Osuuspankkille on ilmestyntyt säästämiseen kannustavaa käyttötili. Tilille voi määrittää säästötavoitteen parilla klikkauksella ja tavoitteen täyttymistä pystyy seuraamaan hauskalla janalla. Seuranta ominaisuuden ansiosta tavoitteet tuntuu konkreettisimmilta! Tälle tilille on helppo siirtää pieniäkin summia ja huomata, kuinka kaikella on merkitystä.

Säästölippaasta voi nostaa varoja koska tahansa ja säästötavoitteen voi muuttaa milloin vain. Se on kuin säästöpossuun säästäisi, mutta tällä kertaa ei tarvi rahoja kaivella veitsellä, tai rikkoa possua, vaikka muuttaisin mieleni. ;) 

Uskon käyttäväni Osuuspankin säästölipasta  varsinkin sellaisiin juttuihin, mitä ei ehkä muutoin malttaisi hankkia. Pientä luksusta siis mammalle, heh! 

Yksi miinus tässä Osuuspankin digitaalisessa säästölippaassa on: Vaikka verkkosivut lupaa, että säästösumman voi valita itse, niin on sillä todellisuudessa kuitenkin alarajana 100€. Joskus ne pienet jutut, joita ei muuten malttaisi sallia itselleen saattaa olla mulla allekin satasen. Voi kyllä olla, että mun halut on vaan niin pienet, että pitäis vaan sallia itselleen suorilta enemmän. 

- Riina 

Osuuspankin sähköinen säästölipas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti