2017-01-20

Ylimääräistä

Minimalismi


Kävin sakset läpi. Niitä oli ihan liikaa! Kuudet lasten sakset, kolmet keittiösakset ja kahdet kynsisakset. Vein kolmet sakset kiertoon, vaikka myönnänkin, ettei sekään ole tarpeeksi, sillä oikeasti selviäsimme yksillä per laatu.

Kurkkasin myös keittiön kaappeihimme. Käteen tarttui essuja, jota en oikeasti koskaan käytä leipoessa. Kuvittelin, että sitten kun on juhlat, niin onhan se hyvä, että on essuja jemmassa, niin ei vaatteet likaannu. Todellisuudessa en koskaan ole siltikään niitä käyttänyt. Vein kolme essua kierrätyshuoneeseen. 

Olisin valmis karsimaan syvät lautaset kokonaan ja hankkimaan vaan hieman isommat jälkkärikulhot tilalle, sillä niistä voisi surutta syödä keittojakin. Astioita meillä on edelleen piirun verran ylimääräisiäkin. 

Tämä hullulta kuulostavaan karsimiseen kuitenkin on yksi muukin syy, kuin KonMaritus, tai minimalismi. Haluan, ettei neliöillä olisi meille edelleenkään merkitystä ja että voisimme muuttaa ihan millaiseen taloon vaan, jos löydämme sopivan. Haluan pitää matkatavarat kevyenä ja antaa vapaudelle mahdollisuuden.  

<3 Riina 

ps. Heh! Huomaa vaatemyttyjä täynnä oleva kori kirjahyllyn alahyllyllä. Siellä on mun kaikki semmoset vaatteet, jotka ei oo vielä pesukonekamaa... Toinen hupsu juttu on toi johtohässäkkä. Sori siitä. Onneks kaiken ei tarvikkaan olla tip top.  :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti