2017-01-08

Viherkasvit yrteiksi ja hammasharjat puisiksi

Puinen hammasharja

Humble brush hammasharja

 Valitsin "viherkasveiksi" lapsiystävälliset versiot kaupan yrttihyllyltä. Nyt siellä täällä asunnossamme on ripaus vihreyttä. Parasta on, että kasvit voi myös syödä ja ohikulkiessa tulee tungettua suuhun mintulehtiä, rosmariinia, tai salviaa. Tietty niitä tulee sinne ruuankin sekaan laittettua!

On hauskaa, että minimalismin myötä pystyy panostamaan laatuun. Kaupan hammasharjahyllyllekin oli ilmaantunut ihania bambusta valmistettuja Humble brush* harjoja. Harjaushetkistäkin saa puisella harjalla hieman spesiaalimman.

Tietenkään laatu ei tarkoita aina kalliimpaa. Voi valita vaikka kalliin viherkasvin sijaan edullisia yrttejä, joita voi myös uusia pienellä vaivalla edullisesti, jos onnistuu tappamaan edelliset. Minimalismi on kuitenkin myös ilon maksimointia. Saan vähemmällä enemmän!

- Riina

*Affiliatelinkki

7 kommenttia:

 1. Mäkin tilasin meille juuri vastaavat harjat koko porukalle, ensi viikolla saapunevat. Toivottavasti ovat hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tämä oma harjani on aika pehmeä. En tiedä onko niitä erilaisia, mutta pehmeä harja on itselleni hyvä, sillä harjaan usein liian kovaa. Itse tykkäsin näiden ensimmäisten pesujen jälkeen! Toivottavasti oli teillekin hyvä ostos! Ainakin ne on huippu kauniit :)

   Poista
  2. Softia ovat kaikki ja lasten malli on supersoft. Minulla täytyy olla nimenomaan soft sillä hinkkaan aina liian voimalla. Näyttävät kauniilta ja värejä on juuri meille sopiva määrä, kaikille perheenjäsenille omansa.

   Poista
  3. Se on kyllä kiva, kun harjasten väreissä on niin laaja valinnanvara. Pitää lämmitellä muutkin perheenjäsenet taas käyttämään bambuista harjaa. Miehelle hankin edellis jouluna, mutta itselleni en vielä silloin raaskinut :)

   Poista
 2. Puinen hammasharja olisi ihana! (Haluaisin vähentää muovia kaikin keinoin.) Mutta miten pehmeitä nuo ovat? Hammaslääkärit kun nykyään suosittavat erittäin pehmeän (ja pienen!) hammasharjan käyttöä, ja olenkin jo tottunut lähinnä lapsille tarkoitettuihin harjoihin, joten en millään haluaisi vaihtaa enää niihin tavallisiin karheisiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harja on mielestänni todella pehmeä! Itsellänikin on paha tapa harjata liian kovaa, joten harjan pehmeys on munkin hampaille tosi hyvä juttu. Puisia harjoja saa myös lasten koossa :)

   Poista
  2. Jee, ihanaa, tämä oli ilahduttava tieto! :)

   Poista