2017-01-01

Kahdeksan vinkkiä elämänhallintaan.

KonMari

1. KonMari.*

Tehokkain menetelmä päästä turhasta tavarasta eroon ja löytää iloa tuottavat asiat elämäänsä. Salaisuus on tehdä karsiminen yhtäjaksoisesti ja vain iloa tuottavat tavarat saavat jäädä. Tavarahaasteet, jossa vähennetään tietty määrä tavaroita ei välttämättä toimi, mutta tämä menetelmä toimii!

2. Oil Pulling. 

Helppo tapa tehostaa suun terveyttä. Öljyn purskuttelu mm. valkaisee hampaita, helpottaa hampaiden yhteen puremisesta aiheutuvaa kipua, sekä vähentää esimerkiksi vihlontaa. Kookosöljyn purskuttelu vähentää tiedettävästi myös tehokkaasti kariesbakteerien määrää suussa.  Purskuttelu myös hoitaa limakalvoja ja ikeniä. 

zuzka Light

3. Zuzka Lightin treenit

Zuzka Lightin youtube videoiden avulla kotijumpat voi vielä uudelle levelille. Treenit on nopeita ja tuloksia syntyy pikavauhtia! Salille ei tarvitse raahautua, kun liikkua voi kotonakin.

4. Smoothiet

Helpoin tapa lisätä ruokavalioonsa ravinnerikkaita ruokia. Esimerkiksi 200g mustikoita saa smoothien seassa juotua helposti. 


Avaa monta pankkitiliä

5. Avaa useampi pankkitili

Avaamalla useamman pankkitilin taloudenhallintani on helpottunut huimasti. Rahat tulee käytettyä niihin asioihin, mihin pitikin.

6. Mitä sinä haluat?

Unelmien saavuttamisen ensimmäinen askel on se, että tiedät mitä haluat! Itse hion unelmiani usein. Ne muokkautuvat kokemuksieni myötä kirkkaammiksi. Osa muuttaa muotoaan, tai tippuu pois, kun ne eivät palvele enää tarkoitustani. Unelmia kohti on vaikea suunnistaa, jos ei oikeasti tiedä mitä haluaa. Joskus se selviää vastakkain asettelulla. Tiedämme usein mitä emme halua, joten miettimällä ikävien asioiden vastakohtaa selkeytyy mitä todella haluamme.

goal mapping

7. Goal mapping*

Goal mapping menetelmä aktivoi alitajuntaamme etenemään kohti unelmaamme. Se on loistava työkalu unelmien saavuttamiseen ja unelmien määrittämiseen.

8. Tehokkaat affirmaatiolauseeet

Löysin taannoin hyvin tehokkaat affirmaatiolauseet. Olin käyttänyt pitkään "Minä olen..." voimalauseita, mutta huomasin mieleni kapinoivan niitä vastaan. Vaikka koitin seistä päälläni uskotellessani itselleni olevani jotakin muuta, mitä olin nyt, niin lauseet ei vaan toimineet, eikä unelmani edenneet nimeksikään. 

Törmäsin taannoin uuteen lähestymistapaan. Sen sijaan, että kertoisin itselleni olevani jo jotakin, kerroinkin, kuinka rakastan, tai pidän jostakin. Ero tuntui kehossani heti. Se ei kapinoinut enää vastaan.

 "Pidän siitä miltä tuntuu, kun blogikirjoituksestani on jollekin hyötyä". 
"Rakastan sitä, kun onnistun ottamaan hyvän kuvan blogiini". 
"Pidän siitä ajatuksesta, että yhä suurempi osa tuloistani tulee blogini kautta".... 

<3 Riina

*affiliatelinkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti