2017-01-12

Ihana Vimma

Vimma mustepiste

Mää en oikeasti kestä näitä Vimman kuoseja!

Vimman vaatteet on ehkä mun pahin lastenvaate heikkouteni tällä hetkellä. Rakastuin Mystical flowers kuosiin ja Blurriinkin, mutta Blurri kuosisisa mekkoja ei ollut enää jäljellä, kun huomasin ne. Missasin myös älyttömän ihanat Maailma muovautuu mekot. Onneksi näitä Mustepiste kuosisia vielä oli! En tajua, miten Vimma saa kuoseillaan niin usein sukkani pyörimään jaloissa!

Kävi niin mahtavasti, että huomasin Vimman facebook sivulla viime viikolla alennuskoodin ja maltoin ostaa Mustepiste mekon esikoiselle. Tosin olisin varmaan hankkinut sen jossain vaiheessa joka tapauksessa, mutta usein olen niin hidas, että koot on loppuneet siihen mennessä, kun herään tilaus puuhiin.

Vimma

Tietenkin Vimmalla vaatteet maksaa jonkin verran, mutta laatu ja mahtava design saakin maksaa! Hinta koostuu tietenkin niin monesta asiasta, että loppujen lopuksi noi tekstiilit ei maksa paljon paskaakaan! Arvonlisävero, palkat, materiaalikulut, valmistuskulut, suunniteluun tarvittava aika, markkinointiin käytetty aika ja raha, liiketilojen kulut, pakkausmateriaalit,  kate... jne... Tärkeää on myös se, että Vimman tuotantoketju on läpinäkyvä ja materiaalit ekologisia ja eettisiä.

Vimman mekkoihin yhdistyy oikeastaan kaikki lastenvaatteissa tärkeänä pitämäni ominaisuudet! Mekot on äärimmäisen mukavia päällä. Ne on tarpeeksi rentoja kouluun, mutta niin mageita kuoseiltaan, että niillä voi surutta mennä juhliinkin. Vaatteet on pitkäikäisiä. Mekkoja voi käyttää myöhemmin tunikoina ja paituleita paitoina. Tuotanto on läpinäkyvää ja ekologista. Vaatteet on villejä, vapaita ja täynnä vivahteita ja intohimoa tekemiseen.

Vimma letti


Vimman suositun lettikuosin on suunnitellut Maija Louekari, joka on tehnyt kuosisuunnitelua myös Marimekolle. Reginan yhdet levynkannetkin on muistaakseni Maijan käsialaa. Kuvittelin, etten itse haksahda letteihin, mutta yksi pinkki vauvanbody kummallisesti ajautui joskus munkin ostoskoriin.

Vimmaisin terkuin:

Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti