2016-12-25

Paras ekologinen käsitiskiaine!

ekologinen tiskiaine


Se löytyi vihdoin!

Oikeasti ekologinen, hellä ja tehokas astianpesuaine on ollut koko ajan nenäni edessä. Olen jotenkin kuvitellut sen olevan liian hippi omaan makuuni, tai pesutulokseltaan kehno, mutta  olin väärässä! Sonett *käsitiskiaine on nimittäin paras ikinä käyttämäni ekologinen tiskiaine!

Ihoni on todella herkkä ja reagoi milloin millekin kemikaaleille. En esimerkiksi lopulta voinut käyttää enää Ecoverin käsitiskiainetta, sillä käsieni iho hajosi. Sonett sen sijaan sopii nähtävästi iholleni loistavasti.

Sonetin astianpesuaine* irrottaa astioista likaa ilmiömäisen hyvin. Tämä johtuukin ilmeisesti tuotteessa olevista kasviöljyistä. Likaisia kattiloita ei kauaa tarvi meinaan liotella!

Tuotteissa on vain luomutuotettuja öljyjä ja astianpesuaine on 100% biohajoava. Kaikki lähtikin Sonetilla kuulemma vedestä. Tuotteet tehdään veden ehdoilla ja elämää kunnioittaen. Yrityksen perustajalla oli intohimoinen tavoite tehdä tuotteita, jotka ei rasita vesistöjä ja siinä ne onkin onnistuneet!

Olen tuoksuillekin hiukan herkkä. Esimerkiksi pyykinpesuaineissa olen aika tarkkana ja kerran sopivan löydettyäni en hevillä vaihda. Kirppareilta on aika ärsyttävää ostaa vaatteita, sillä useampikaan pesu ei vie välttämättä edellisen omistajan käyttämiä pesuainetuoksuja pois. Ostamassani Sonetin astianpesuaineessa on hieman sitruunan tuoksua, mutta se ei ole liian päälle käyvä. Siinä on kuitenkin myös jokin pieni jälkituoksu, josta en ole ihan varma, että pidänkö, muttei se liiaksi toisaalta ahdistakaan.

Vaikka tää astianpesuaine olikin aika kallis, niin se taitaa siltikin olla hintansa väärti. Pumppupullo mahdollistaa sopivan annostelun ja pullo on varsin riittoisa. Käytän astianpesuainetta myös yleispesuaineena ja tuntuu tämä siihenkin toimivan.

Sonetilla veden elävöittäminen on yhtä foliohattu juttua, kuin biodynaamisessa viljelyssä preparaatit. Huolimatta siitä, kuinka paljon noiden juttujen voimaan uskoo, niin tulokset puhukoon puolestaan. Kaikki lähtee kuitenkin maasta ja puhtaasta vedestä!

Sonett käsitiskiaine*

+ Riittoisa
+ Poistaa hyvin rasvaa
+ Oikeasti ekologinen (100% biohajoava)
+ Kätevä pumppupullo
+ Sopii myös yleispesuaineeksi

- Purkki saisi olla nätimpi
- Muovipullo
- Hieman kallis

-Riina

*affiliatelinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti