2016-12-28

9-vuotiaan minimalistinen vaatekaappi

Minimalismi lastenvaatteet

Ensin pitää todeta, että perheet on erilaisia. Kukaan toinen ei voi sanoa montako vaatetta juuri sinä, tai lapsesi tarvitsee. Kaikki riippuu kaikesta... pyykkäysvälistä, lapsista, arjen kulusta ja jne. Sopiva määrä löytyy vain kokeilemalla.

Minimalismi mahdollistaa panostamaan ekovaatteisiin. Haluan tukea pieniä Suomalaisia yrityksiä, jotka tuottaa vaatteita vastuullisesti.

Arjen pitää olla myös helppoa ja mutkatonta. Koska lapsia on paljon ja pyykkiäkin kertyy, niin haluan pitää pyykkivuoret silti kohtuullisena. Pesemme pyykkiä miltein joka päivä ja se auttaa pitämään vaatemäärän pienenä.

Vaatteet ovat monikäyttöisiä ja toisaalta kaikki sopii kaikkien kanssa. Ajan kanssa huomaa missä vaatteissa lapsi viihtyy parhaiten. Tyttö rakastaa mekkoja ja leggareita! Vaatteet on tarpeeksi rentoja, jotta niissä on mukava olla. Papun legginssit saa hyvin jumppapussiin t-paidan kanssa, joten erillisiä urheiluvaatteita ei tarvita.

Kuvassa ei ole ihan kaikkia vaatteita. Kuvasta uupuu tietenkin tytön päällä olevat vaatteet, sekä pesussa olevat ja lisäksi kengät ja yksi huivi. Jos luvassa olisi hikisempi hiihtoreissu, tai jokin muu ulkovaatekriisi, niin kaapista löytyy myös välikausi takki +housut, lenkkarit, sekä kumisaappaat.

Jos jotain vaatekappaletta on liikaa, niin ehkä villasukkia. Muita vaatteita onkin aika optimi määrä.

9-vuotiaan minimalistinen (talvi) vaatekaappi sisältää 

1 kpl toppatakki
1 kpl toppahousut
1kpl fleece takki
1kpl pipo
1kpl tumput
1kpl hanskat
1kpl huivi
1kpl talvikengät
1kpl juhlakengät
4klp Papun paikka legginssejä
2kpl Vimman mekkoja
2kpl Aarrekidin mekkoja
1kpl Marimekon mekko
1kpl Papun t-paita
1kpl Aarrekidin pitkähihainen paita
5kpl alushousuja
4kpl puuvillasukkia
4kpl villasukkia
1kpl villaiset tossut
1kpl paksummat "unisukat"
1kpl sukkahousut
1kpl uimapuku

Yhteensä 37-osaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti