2016-10-04

Tylsiä hetkiä

minimalisti, konepaasto, nettipaasto

Kymmenen päivän konepaaston toinen päivä on nyt takana. Koneella siis saan olla näiden kymmmenen päivän aikana siis vain silloin, kun lapset nukkuu.

Yhden pienen poikkeuksen tein tosin aamulla, kun oli pakko ilmoittaa lapsi harrastukseen heti yhdeksältä. Paikka olisi jäänyt muuten saamatta... En onneksi eksynyt tekemään koneella muuta. Parin minuutin tietojen syöttämisen jälkeen suljin koneen ja se oli kiinni ihan iltaan asti. 

Nukahdin itsekin illalla nukuttaessani vauvaa rinnalle. Puoliunisena ajattelin ensin, että skippaan koko koneella olon kokonaan, mutta sitten päätin kurkata kumminkin tyttären Helmi-postit ja kappas istun tässä vieläkin... 

Yksi merkittävin huomio tämän päivän nettipaastosta oli, että koin tylsiä hetkiä! En edes muista koska viimeksi mulla oli tylsää... Tai no, ehkä silloin, kun pidin edellisen konepaaston. On aika ravisuttavaakin, että päänsä voi täyttää netissä niin tehokkaasti, ettei tunne enää tylsyyttä. 

Koti pysyi myös siistimpänä, kun oli aikaa kerätä sitä mukaan lasten leluja lattialta, kun leikit eteni. Tein lisää ekopesuainetta ja koska oli aikaa, niin väänsin ruuaksi karjalanpaistia. Huvitin itseäni myös sillä, että kirjoitin päivän aikana ylös kaikki ne asiat, joita haluaisin illalla koneella tehdä. 

Laskin myös montako "omaa" kirjaa omistan. Selkeästi miehen, tai lasten kirjoja en laskenut, mutta ne "yhteiset" laskin summaan mukaan. Mulla on  97 kirjaa. Melko paljon siis, mutta olin tyytyväinen, että niitä oli kuitenkin alle sata. Kirjat ovat kyllä hieman ongelmallisia. Myönnän lukevani enemmän kirjaston kirjoja, kuin hyllyssäni olevia, mutta pidän silti kirjoistani kovasti. Kirjat ovat ehkä se ainoa asia, joka ei koskaan tee musta todellista minimalistia. 

Summa summaarum: konepaasto saa mut tekemään asioita, joita en muuten ehkä tekisi. Esimerkiksi laskemaan kirjoja. :D

- Riina 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti