2016-10-07

Miten ja miksi?

manifestointi

Olen "miksi"- ihminen henkeen ja vereen. Teen pienillekin asioille helposti syvempiä merkityksiä, kuin ehkä tarvitsisi. Toisinaan liiallisuuksiin mennyt "miksi"-ajattelu saa mut jäätymään vaikeampien ja isompien asioiden äärellä. Ehkä juuri siksi rakastankin niin paljon manifestointia, ettei silloin tarvitse miettiä juurikaan, että miten ne unelmat konkreettisesti toteuttaisin.

Liian usein monet haaveeni jääkin vain unelmiksi.

Mulla saattaa olla kymmeniä sivuja tekstiä unelmastani ja siitä, miksi jonkun unelman toteuttaminen on mahtava juttu. Samassa vihossa ei kuitenkaan välttämättä ole yhtään askelta, joka veisi mut kohti sitä.

Toisinaan pienimmissä asioissa "miksi"-ajattelu saattaa kantaa myös toiminnan asteelle. "Haluan siistin kodin, koska silloin on kiva kutsua ihmisiä kylää"-lause saa mut siivoamaan koko huushollin hujauksessa. Mitä kauemmas unelma konkretisoituminen kuitenkin menee, sen vaikeammaksi innostusta on pitää yllä. 10-päivän haasteet on vielä aika helppoja toteuttaa tälläselle "Miksi-ihmisellekin.Sitten kun mennään puoleen vuoteen, tai vuoteen ilman kunnollista toimintasuunnitelmaa, niin alkaa homma kuseen jo ensi metreillä. Siinä ei manifestoinnitkaan auta.

Miksi ja miten, molempia tarvitaan! On hyvä huomata, että kyse on vaan ajattelun muokkaamisesta. Kaikilla on mahdollisuus onnistua!  Mullakin! Asioita on hyvä pilkkoa osiin.Palkita itsään matkanvarrella ja ottaa oikeasti se eka askel! Kuinka usein noikin jutut oon kuullu ja kuinka vaikea sitä on oikeasti ottaa käyttöön! Hullua!

<3 Riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti