2016-10-15

Mainion Ale löydöt ja lastenvaate höpinää

mainio ale

Mainion verkkokaupasta löytyy outlet osio, josta löytyy kyllä välillä aika helmiä! Harmi, että poikasen koot tosin alkaa oleen jo lopussa, mutta teille pitää tietty silti vinkata!

Ostan aika usein lastenvaatteita alesta. Siten säästää pitkän pennin, mutta saa kuitenkin niitä lemppari kotimaisten yritysten vaatteita, kuten Vimmaa, Aarrekidiä, Papua. Joskus tosin villiinyn jostain ihanasta ja ostan sen ihan täydellä hinnalla, kuten vaikka mystical flowers mekon!

Talvivaate tilannekin on meillä nyt aika hyvä. Viime talven vermeillä muksut selviää helposti alkutalven ja uusia kamppeita voi sitten vuoden vaihteen jälkeen katsoa taas alesta.

Vaikka Reima kertoo luopuneensa perfluoratuista yhdisteistä, niin ärsyttää, ettei verkkokaupassa lue asiasta yhtä selkeesti, kuin vaikka Polarn o pyretillä! 

Olen silti edelleen hieman huono ennakoimaan, mutta opettelen... Mulla on toki hienosti exelissä lista, mitä ehkä tullaan tarvitsemaan vuoden sisällä. Tosin välillä unohdan seurata listaa ja sitten sään muututtua kylmemmäksi onkin paniikin ainekset kasassa.:D Onneksi jotain lämmintä kaapista kumminkin löytyy aina, vaikka joskus ehkä poikaselle siskonsa vanha  hiukan isohko kerrasto.

No sään muuttuessa ei voi, kuin pitää mielessä, että "winter is coming...  knit faster"

<3 RiinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti