2016-10-12

Kymmenen päivän vesihaaste

vesihaaste

Edelliset kymmenen päivän haasteeni on ollut aika onnistuneita. Olen vakuuttunut siitä, että juuri kymmenen päivää on itselleni juuri oikea aika haasteiden tekemiseen. Se on sopiva aika saamaan aikaan muutosta tottumuksiin, muttei kuitenkaan niin pitkä, että ehtisin turhautua, tai kyllästyä. Haasteista pitää jäädä hieman nälkäiseksi... 

Tavaran karsimishaasteen jälkeen olen päivittäin käynyt läpi tavaroitamme. Yli kymmenen tavaraa onkin haasteen jälkeen lähtenyt vielä kierrätykseen. Datapaaston loppui vasta, mutta huomaan sammuttavani herkemmin koneen. En roiku facebookissa, tai kyttää saapuvia sähköposteja. Uskon, että jotain muuksen siemeniä tästäkin haasteesta jäi. Tietokone on mahtava väline, mutta älytön aikasyöppö. 

Päätin käyttää kymmenen päivän metodia nyt myös veden juontiin. Olen kahvinarkkari ja vedenjuonti ei todellakaan tule selkärangasta. Joudun yleensä kokoajan muistutella itseäni juomaan vettä. Luulenkin, että atooppinen ihottumakin pahenee aika ajoin juuri tästä syystä.

 Päätin, että juon kymmenen päivän ajan 2l vettä päivässä. 

Kannan vesipulloa mukanani ja pidän vihkoon kirjanpitoa juomisestani. Toivon todella, että saan muokattua tästäkin asiasta kymmenessä päivässä tottumuksen. 

<3 Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti