2016-10-22

Aarrekarttaaarrekartta

Välillä tuntuu, että suunnitelmat kaatuu ja unelmien toteutuminen siintää valovuosien päässä. Tulee turhautuminen ja ehkä masennuskin. Tuntuu, ettei  asiat etene, enkä tiedä mitä voisin tehdä seuraavaksi. Silloin keitän jytkyä kahvia ja teen aarrekarttaa. Se on mulle terapiaa ja se auttaa jäsentämään mitä todella haluan. Aarrekartta session jälkeen ilmaantuu usein hyvin nopeasti uusia mahdollisuuksia ja polku kohti unelmien toteutumista selkeytyy. Tulee kummallinen luottamus siihen, että kaikki on mahdollista ja saan todella tavoitella niitä kaikkia unelmia, mitä ikinä haluan.

Salliminen onkin se itselleni vaikein osuus. Osaan unelmoida, mutten uskalla aina antaa sitä kaikkea tapahtua. Saatan vähätellä itseäni, tai ajatella, etten ole riittävän hyvä ansaitakseni kaikkea sitä onnea. Uskon kuitenkin, että jokaisella meillä on sisään rakennettuna juuri ne ominaisuudet, joita tarvitsemme unelmiemme toteuttamiseen.

En silti usko, ettei eteemme koskaan tule haasteita, tai jonkun mielestä niitä huonojakin aikoja. Kyse ei ole siitä millaisia olosuhteita, tai tilanteita kohtaamme, vaan miten niihin suhtaudumme. Annammeko kokemuksemme nististää meidät? Meille tapahtuu asioita kaiken aikaa. Kaikille tapahtuu, mutta meillä itsellämme on avaimet määritellä onko jokin asia pahaa. Meillä on avaimet mieleemme ja voimme päättää miten suhtaudumme haasteisiin. Mieheni ajattelee haasteita kohdatessa, että muutos on aina hyvästä. Haasteiden myötä tulee väkisin myös muutos. Se avaa uusia ovia ja on meidän käsissämme astummeko niistä.

Meillä on jo kaikki mitä tarvitsemme unelmamme  toteuttamiseen! Anna sen tapahtua, sillä et voi edes unelmoida mistään sellaisesta, mikä ei olisi mahdollista toteutua.

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti