2016-09-29

365 tavaraa vähemmän kymmenessä päivässä 2.

"Täydellisyys ei ole sitä, kun ei ole mitään lisättävää, 
vaan sitä, kun ei ole mitään pois otettavaa" 
-Antoine De Saint-exupery

Nyt on jo kahdeksas vähennyspäivä ja kasassa on (vasta) 143 turhaa tavaraa. Poistetuissa on ehkä vain kourallinen oikeita esineitä ja muut on täyttyneitä tehtäväkirjoja ja vihkoja,  sekä turhia lehtiä ja papereita. Jonkin verran kummallista pikkusälääkin löytyi. Teekannut, sekä kellarissa lojunut toinen levysoitin sai kuitenkin uuden kodin miehen pojan luota. Sylillinen tavataa meni myös taloyhtiön kierrätyshuoneeseen. 

Lehdet, vihot ja tehtäväkirjat laskin aina erikseen, mutta kummallisen sälän ja paperit laskin aina yhdeksi tavaraksi kustakin löytöpaikasta. 

On ihan hyvä huomata, ettei esineitä löydy enää ihan niin paljon nurkista. Silti yli sataan poistoon pääsy hiukan hirvittääkin. Kuinka paljon sitä ihmisellä onkaan kaikkea ihan turhaa (roskaa) kaapeissa piilossa!?! Jos olisin rohkea, luopuisin kirjoista ja levyistä. En kuitenkaan ole ihan niin rohkea. Sitäpaitsi koska en harrasta koriste esineitä, niin kirjat olkoon sellaisia.... Tai on mulla pari taulua ja miehellä muutama isänsä meriltä tuoma matkamuisto... Niistäkään en pysty luopumaan. Toisaalta ei tarvitsekaan, sillä vain sellaiset jää, mistä oikeesti pidetään. 

Viimeisiksi päiviksi tulee viikonloppu sopivasti vastaan. Loppu rutistuksen aika siis! Tiukkaa tekee saavuttaa täydet 365-tavaraa, mutta yrittää pitää tietty aina! 

-Riina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti