2016-08-28

What would Jesus do?

Näin toteutat unelmasi

Musta on äärimmäisen kiehtova ajatus, että voimme jokainen saavuttaa, tai olla ihan mitä tahansa! Usko siirtää vuoria ja kun keskitymme haluamamme, niin unelmat voivat oikeasti toteutua.

Kärsin itse atooppisesta ihosta ja ihoni saattaa olla aika hurjassakin kunnossa välillä. Tiedän silti, että monet ovat selättäneet iho-ongelmat ja tahdon todellakin kuulua siihen joukkoon. Tänään tajusin, että pieni mielikuvaharjoitus saattaakin viedä mut melko helposti lähemmäs ehjää ja hyvinvoivaa ihoa.

Kysyin iseltäni, että mitä sellainen ihminen tekisi, jolla on hyvinvoiva iho?!  Sen kysyttyäni tiesin heti mitä tekisin ensimmäiseksi; Join suuren mukillisen vettä, lähdin lasten kanssa metsään raikkaasen ilmaan ja otin omega3-kapselit.

Tietoa on saatavilla enemmän  ja helpommin, kuin koskaan. Millään viisaudella ja tiedolla ei kuitenkaan ole mitään arvoa, jos emme käytä sitä.

Tiedät enemmän, kuin  uskot!

Näin toteutat minkä tahansa unelmasi:


1. Luo mielessäsi sellainen ihminen, joka on jo saavuttanut unelmasi, tai jos tiedät jonkun joka on jo tehnyt haaveilemasi asian oikeasti, voit myös ottaa häneen yhteyttä ja pyytää mentoriksi.

2. Kysy mielikuvitus ihmiseltä (tai siltä oikealta) mitä hän tekisi ensimmäiseksi unelman saavuttamiseksi.

3. Tee asia heti!

Kun toistat kohtia 1-3 tarpeeksi monta kertaa, niin voit saavuttaa mitä vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti