2016-08-15

Syötäviä vietäviä

Syötäviä vietäviä

ruokalahja, jotain maukasta


Rakastan hyödyllisiä lahjoja. En silti tahdo täyttää ystävieni kaappeja tavaralla, sillä kaikillahan on jo kaikkea. Siksi olin erityisen onnellinen, kun postiluukusta kolahti Jotain maukasta-blogin kirjoittajan uusin kirja  Syötäviä vietäviä- Lahjoja keittiöstä

Kuten varmaan tiedättekin, rakastan myös kauniisti kuvitettuja kirjoja, enkä pettynyt tälläkään kertaa! Kirjan hurjan kauniit ruokakuvat inspiroi ja saa veden herahtamaan kielelle. Kirja antaa lukemattomia ihania ideoita ruokien paketoimiseen ja paketointi on todellakin iso osa lahjaa. 

Syötäviä vietäviä-kirja palauttaa mielestäni hienosti ruokalahjojen arvon. Ruokalahjat on jotain, jotka on niin täynnä rakkautta, että se totisesti näkyy myös kirjan resepteissä! Rakastin sitä, ettei mikään resepti ollut tavanomainen, tai tylsä, vaan nissä jokaisessa oli jotain erityistä. Ripaus rakkautta ja vaivannäköäkin. 

Olin myös erityisen onnellinen, että vehnähöttö oli korvattu mm. speltillä ja kauralla. Sokeri oli tummaa intiaani-,tai ruokosokeria. Kirja on siis aallonharjalla monella tapaa. 

Kirjassa on monipuolisesti reseptejä aina ruusumuffineista siemennäkkäreihin ja Boysenmarjahillosta mustikkagranolaan. 

Parasta tässä on se, ettei ruokalahja mene koskaan hukkaan. 

Lahjoja keittiöstä. 
Mari Moilanen
Kirjapaja 
144-sivua


Kirjaa myy ainakin: 

Suomalainen

<3 Riina 


*arvostelukappale saatu.
*affliatelinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti