2016-08-29

Onni-poika menee eskariin

Onni-poika

Onni-poika menee eskariin


lastenkirja

Onni-poika menee eskariin

Olin kuullut Onni-poika kirjoista paljon hyvää, niiden lempeän lähestymistavan takia. Olikin jännittävää saada uusin kirja arvioitavaksi.

Täytyy kuitenkin myöntää, että ensin kirja vaikutti ehkä omaan makuuni hieman tylsältä. 4-vuotias poikani halusi kuitenkin kuulla sadun 3-kertaa peräkkäin. Sen jälkeen hän vielä kiipesi sänkyynsä, veti peiton korviin ja luki kirjaa itsekseen. Luulenkin, että se, jos mikä on hyvän lastenkirjan mitta.

Kirjassa jännitellään eskariin menoa ihan urakalla. Illalla Onnia itkettää ja valvottaakin. Onneksi siihen auttaa kamomillatee ja keskustelu isän kanssa. Mietin kuitenkin, että istutanko vahingossa kirjan kautta jännittämisen lapseen, jolla sitä ei itseasiassa edes ole?  Toisaalta taas se varmasti auttaa lastakin ymmärtämään, että joitain jännittää varmasti ja se on ihan ok ja menee ohi.

Kirja on ihanan värikylläinen ja varmasti hurjan hyvä niille, joiden lapset jännittelevät. Jännitykseen pureudutaan musta ihanasti. Kirjan kuvitus näytti olevan myös värien puolesta meidän vauvankin mieleen!

Sanna Pelliccioni 
Onni-poika menee eskariin 
Minerva 
40s

Kirja tulee myyntiin syyskuun aikana ainakin näihin kauppoihin:
Minerva 
Adlibris*
Superkirja
Suomalainen

* Kirjan arvostelukappale saatu 
*affiliatelinkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti