2016-08-14

Joutsenen untuvatakki kirparilta.

Joutsen untuvatakki

Joutsen takki


Joskus kirpparilla käy kunnon munkki. Joutsenen untuvatakki roikkui lähikirpparin rekissä ja jouduin oikeasti hiukan pidättelemään itseäni, etten kiljuisi riemusta.

Joutsenen untuvatakit maksaa pienen omaisuuden uutena, joten olen tähän asti vaan keskittynyt ihailemaan niiden kuvia netinkaupassa. Kirpparilöytöni kuitenkin lähti mukaani 25€ hintaan, joten en voisi olla tyytyväisempi!

Koko oli kirpparitakissa xs ja jännitin vähän mahtuisiko se mulle lainakaan, mutta kun ihmeen kautta villatakkivarakin vielä jäi.

Mulla ei ollut vielä mitään untuvapesuaineita jemmattuna, joten pesin takin ilman pesuainetta ja kuivasin varovasti kuivausrummussa. Takki oli tosi siistissä kunnossa, joten vesipesu riitti käyttöönotto pesuksi hyvin.

Takissa on muuten huppukin, vaikkei se kuvissa näykkään. Takin design on Tuula Rossin käsialaa ja mallin nimi on Lara.

Eläimien ruhonosiin pukeutuminen on tietenkin aina hiukan kyseenalaista. Joutsenen untuva on kuitenkin saatu lihateollisuuden sivutuoteena, joten mitään elävien lintujen kynimisestä ei Joutsenen tuotteissa ole kyse. Kyseinen materiaali menisi muussa tapauksessa hukkaan, joten on vain hienoa, että elintarviketeollisuuden sivutuote saadaan näin hyvin hyötykäyttöön!

Vaikka varmasti käytössä untuvan lämpöarvo hieman laskeekin vuosien varrella, niin ainakin äkkisiltään kirpparilta löytämäni takki tuntui edelleen todella lämpimältä ja uskon selviytyväni seuraavasta pakkastalvesta voittajana!

Kantotakki tämä ei tietenkään ole, mutta kuvittelisin, että keksin kyllä ensi talvena jonkin viritelmän, että pystyn V:tä kantamaan tämänkin takin kanssa.

<3 Riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti