2016-07-31

Valitse ajatuksesi


Tänään olen paljon miettinyt kokemuksiin suhtautumista. Eihän lopulta mikään elämässämme tapahtuvista asioita ole negatiivinen, tai positiivinen sinällään. Vasta me itse määrittelemme, miten ne vaikuttavat meihin. Toiset vain innostuvat kohdatessaan haasteita, kun toiset näkevät ne ylitsepääsemättöminä vuorina.

Vaikka meillä ei ole mahdollisuutta deletoida elämäämme tulleita asioita, voime joka hetki päättää miten suhtaudumme niihin. Se valinnan vapaus meillä on joka hetki! Otammeko asiat voimaannuttavina kokemuksina, jotka ehkä auttavat meidät myöhemminkin yli tiukoista tilanteista, vai lamaaannummeko ja valitsemme "elämäni on pilalla"-kortin.

Suurin muutos omassa elämässäni on ollut juuri se oivallus, että voin aina valita ajatukseni, vaikken ulkoisiin asioihin pystyisikään heti vaikuttamaan.

Oma mieli on tärkeä! Sitä pitää rakastaa ja helliä. Kun oma mieleni on liian tiukilla ja se täyttyy negatiivisista ajatuksista, niin pysähdyn ja mietin onko jotain, joka parantaisi oloa edes hitusen. Askel kerrallaan pääsen pois niistä tunteista, jotka hidastavat ja kahlisevat.

Kun usko loppuu, loppuu usein tekeminenkin. Pieni hulluuskin olisi suotavaa. Tärkeimpänä tietenkin ne suuret unelmat, joihin uskomalla voimme nousta yli suurienkin vuorten.  Kun itse alan uskoa unelmaani, niin siihen liittyvien tehtävien, tai asioiden tekeminen ei ole työlästä, tai hankalaa. Siinä tulee vetovoiman taika! Alamme saavuttaa aioita helposti ja vaivattomasti uskon kautta.

Kaikki on mahdollista.

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti