2016-07-02

Haaste


 Sain palkintohaasteen Riippumattomammaksi blogin Sannilta, Jei! Sanni kirjottaa hyvin koukuttavaa blogia vauvaperhearjesta omavaraisuus twistillä. <3

Haasteen säännöt tulee tässä:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.

2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen. 

3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi.

 Aloitin blogaamisen ollessani esikoisesta hoitovapaalla joskus 6-vuotta sitten. Olin uuden kynnyksellä ja aloin etsiä uusia tuulia lähihoitajan työn tilalle. Hullaannuin superfoodeista, vaihtoehtohoidoista ja villan värjäämisestä. Etsin ja löysinkin uuden tavan ajatella itsestä ja maailmasta. Menin yrittäjä kurssille ja aloin värjätä kasviväreillä luomuvillaa. Ensimmäistä blogiani ei taida tosin enää löytyä mistään... 

Kirjota siitä mitä rakastat. Vaikkei blogi ikinä imisi valtavaa lukijamäärää, niin se on loistavan terapeuttinen työkalu. Unelmien ja tavotteiden ääneen sanominen auttaa niiden toteuttamisessa. 

 Jos haluat sivuillesi blogisi aihepiiriä tukevia mainoksia kannattaa tsekata TradeTracker sivusto. Sieltä blogaaja voi itse hakea sopivia yhteistyökumppaneita ja  valita mainosbannereita. Klikkauksista ei yleensä rahaa saa, mutta myynneistä sitten saattaa joitain roposia jo tippua. Tosin tää on ihan silkka mainos, sillä saatan saada ton sivuston vinkkaamisesta itsekin jotakin. Tosin ainakin oman blogini mainosbannerit on ton sivuston myötä siistiytynyt, kun saan itse valita mainostajat. 

Haastan seuraavat blogit: 
Kotiäidin luomulaakso, Miljonäärimutsi, Lempipäiväni tänään, Susannan työhuone, Napsahduksia, Tää on vielä kesken, Kehystellen, Aurinkokujalla, sekä kaikki ne muut jotka haasteen haluaa napata. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti