2016-07-15

Aikaa luomiselle

   

 Kaivoin taas kiitollisuuspäiväkirjan pitkästä aikaa esiin. Tiedän, että jos haluan luoda elämääni jotain uutta, niin on hyvä aloittaa kiittämällä. 

Meillä on kaikki ihan suunnattoman hyvin. Kaipaan vaan hieman lisää omaa aikaa ja itseni toteuttamista. Kyse ei ole siitä, ettei mulla olisi siihen mahdollisuutta, mutta en vaan ole raaskinut. Myönnän silti kadehtivani välillä miehen työaikaa, mutten itse malta painaa työhuoneen ovea kiinni edes tunniksi. Karkaan kyllä lähikirpparille silti esikoisen kanssa harva se viikko ja jätän vauvan miehen hoivattavaksi. Sillä keinoin pää pysyy ainakin helpommin kasassa. 

Viime kesänä alkuraskauden aikoihin nautin suunnattomasti töiden tekemisestä. Kaipaan sitä, että maltan sukeltaa työntekoon kunnolla. On silti höpsöä, että haluan kaiken. Haluan, että lapset saisi kasvaa kotona eskari-ikään, mutta haluan myös mahdollisuuden toteuttaa itseäni töiden kautta. Haluan, että koko rakentamani systeemi toimisi edelleen saumattomasti ja siihen tarvitaan hieman taikavoimia. Välillä se toimiikin, jos siis maltan ottaa aikaa itselleni! 

Tiedän kyllä senkin, että jos en ota töilleni selkeää omaa aikaa, niin musta muuttuu hajamielinen tyyppi, joka ei todellakaan osaa olla läsnäoleva. Silloin tuntuu, kuin jotain puuttuisi. En ole varmaan koskaan osannut olla "vain kotiäiti", vaan aina on jotain muutakin menossa. Viimeksi höyrähdin sijoittamiseen. 

Ehkä seuraavaksi liityn Äitipeli-kirjan lainausjonoon ja koitan saada jotain tolkkua tähän touhuun. 

Luomis terkuin: 
Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti