2016-05-03

Teki mieli sanoa kiljuen kyllä

kasvivärjätyt langat, luomulampaan villa

Kotimaiset puiset neulepuikot

Joku aika sitten sain ystävältäni ihanan tarjouksen. Olisin saanut tuotteeni myyntiin paikkaan, josta olin pitkään  salaa unelmoinut. Myynti olisi tapahtunut kesällä. mutta matkassa on juuri nyt pari muuttujaa.... Teki mieli sanoa kiljuen kyllä, mutta tällä hetkellä oli vaan pakko kieltäytyä.

Vauva on nyt 3kk. Kesän tuotteiden valmistus olisi pitänyt aloittaa jo aikaisin keväällä. En vaan usko, että olisin pystynyt tekemään sellaista määrää tuotteita myyntiin vauva kainalossa. Silti värjäämistä ja käsityötuotteiden tekemistä on niin ikävä, että melkein itkettää. Onneksi sentään sain viime kesän tehdä antaumuksella.

Hieman helpotusta  kaipuuseen tuo ajatus siitä, että äitiyslomasta huolimatta saan ehkä talveksi tehtyä tuotteita ainakin verkkokauppaan. Värjäämään en silti pääse, sillä työtila uupuu edelleen. Ehkä se unelmien talo putkahtaa kohta etuovi.comiin ja saan värjäystilaa vaikka pihan perältä ;)

Käsityöyrityksen mukana raahaaminen tälläisessä elämänvaiheessa ei ole ehkä aina kovin fiksua. Olisin voinut tietty mennä takaisin sosiaalialalle lasten välissä, mutta hurahdin esikoisen jälkeen täysin kasvivärjäykseen ja luomuvillaan. Hullua, mutta niin kovin rakasta <3

- Riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti