2016-05-19

Tasapainottelua unelmoidessa.

maalle vai kaupunkiin


Välillä mietin, onko unelmani landelle muuttamisesta reilu unelma lapsia kohtaan. Täällä kaupungissa vieressä on kaikki. Lapsilla on ystäviä ja ihana iso kerrostalon piha. Lyhyt koulumatkakin.

Siellä jossain olisi varmaankin vähintään muutaman kilometrin koulumatka. Uusiin ikätovereihin tutustuminen ja kaverien saaminen on aina jännää aikuisillekin. Sopeutuisimmeko? Sopeutuisikohan lapset?

Toisaalta muutos on aina hyvästä. Uusi ympäristö saattaa tehdä ihmisistä rohkeampiakin. Uusi alku.... Voisi se tehdä hyvää lapsillekin.

Sitten on se kolmas vaihtoehto; Mitä jos ostettais vaan kakkoskoti ja jatkettais onnellisesti vuokralla asumista kaupungissa?

Kaikki on avoinna. Sitä oikeaa taloa ei ole vielä tullut vastaan, mutta yritän olla valmiina, kun se tulee. Oli se sitten ykkös, tai kakkoskoti.

<3 Riina

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, että olet hyvää matkaa prosessissa asian suhteen :) Kaikkia noita ajatuksia ja puntarointeja varmasti tarvitaan, sitten kun se hetki koittaa, että palaset loksahtavat kohdilleen. Silloin et enää epäröi etkä huolehdi muista, vaan sydämesi tietää, että just niin täytyy tehdä. Ja unelmat muuttuvat todeksi, ihan niinkuin oikealta tuntuu.

  Yritän näillä sanoilla uskotella samaa myös itselleni, haha. Olen koko kevään paininut sen suhteen, jos teemme kahden maan elämästä pysyvämmän ratkaisun. Uskon kyllä lasten pärjäävän, näen muutokset ja erilaiset ympäristöt rikkautena kaikille. Mutta silti mieli kaipaa kaikkia pelkojen voittamisia ennen kuin olen varma. Täälläkin siis kaikki vielä ihanan avoinna ja ajatukset leppoisasti levällään.

  VastaaPoista
 2. Niimpä. Itseasiassa rakastan unelmien toteuttamisen prosessia. Rakastan sitä taikaa, kun löydän ihmeellisesti ihmisiä ja asioita, jotka vie prosessia eteenpäin. Rakastan sitä, kun lopulta rupee luottamaan siihen, että kaikki on mahdollista meillekin. Pikku hiljaa siinä hötäkässä ne pelotkin lopulta sulavat. Ainakin sitten lopulta, jos uskaltautuu vaan hyppäämään...

  Itseasiassa tämänhetkinen asumismuoto on juuri tähän hetkeen ideaali. Meillä on kaikki, mitä vaan tässä elämäntilanteessa tarvitsemme. Kun tämä on nähty, niin uskoakseni varmasti aukee taas uusia ovia. Onneksi niille unelmille pystyy tekemälläkin raivata tietä ennalta, vaikka laittamalla rahaa sivuun.

  Jännää mihin te vielä päädytte! Kaikki kun on mahdollista :)

  VastaaPoista