2016-05-20

Imetysmekko sittenkin.

Imetysmekko

Uhkailin aijemmin, etten aijo ollenkaan hankkia varsinaisia imetysvaatteita imetysrintaliivejä lukuunottamatta.  Paitojen ja housujen kanssa tavallisilla vaatteilla imettäminen sujuukin ongelmitta, mutta mekkojen kanssa on eri juttu. Sitä joutuu laskemaan joko olkaimen, tai nostaa helmaa ja tiedättehän kuinka alastomalta olo silloin tuntuisi. Tietenkin voi koittaa kikkailla jonkun neuletakin kanssa estääkseen pahimmat paljastelut. Kesä ja helteet on kuitenkin tulossa, joten en voinut enää vastustaa kiusausta.

Boobin vaatteita löytyy nykyään Ellokseltakin. Merkki valmistaa varsin ekologisia ja myrkyttömiä tuotteita. Vaattet on öko-tex sertifikoituja ja osa on luomupuuvillaa. Hankinkin itselleni  Ellokselta imetysmekon.

Molly mekko meneekin varmasti mulla niin juhlissa, kuin arjessakin. Olen jo itseasiassa ehtinyt siivoamaankin se päälläni, heh! Toivon, että se kestää mun kovassa käytössä, mutta mukavalta se ainakin ensikosketukselta tuntuu. Pidän myös hurjasti mekon mallista! Talvella puen sen varmasti tregginssien kaveriksi, joten uskon sen sopivan hyvin niukkaan vaatekaappiini.

Oli itseasiassa aika ihanaa ostaa itselleni välillä jotain näin kivaa.

- Riina

ps. Blogaus sisältää mainoslinkkejä. En silti ikinä tekisi blogausta tuotteesta, jota en voisi lämmöllä suositella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti