2016-05-16

Blogista


Olen välillä miettinyt aloittaisinko blogin puhtaalta pöydältä. Pyörittelen mielessäni uusia blogin nimiä, aloitankin puoli salaa jonkin viritelmän, mutta olen palannut aina tänne. 

Välillä ahdistaa blogitekstien kaikki ne miljoonat kirjotusvirheet. Harmittaa huonosti kirjoitetut postaukset, tai naurettavan huonot kuvat. Tarvitseeko kaiken kuitenkaan olla täydellistä? Tarvitseeko kuitenkaan piilottaa kirjotushärö monta kertaa oikoluettujen tekstien alle? Saako blogia pitää niin täydellisen epätäydellisenä, kuin itse sen pidän?

Urbaani intiaani on silti muovautunut nimenä osaksi itseäni. Siitä on tullut kovin rakas monella tapaa. Hieman hullukin. Urbaanista intiaanista en osaa vielä luopua, vaikka se toinen aloitelmani onkin ihan toisella nimellä.

Jos löydätte sen toisen viritelmä blogini, niin kertokaa toki pitäisikö muuttaa blogini sinne kokonaan?! En silti linkitä sitä ainakaan vielä tähän, sillä en tiedä haluanko kuitenkaan muuttaa täältä pois heti, tai ehkä koskaan. Saatan vaan kirjotaa niitä molempia...

Blogi kriisi terkuin:

Riina

2 kommenttia:

 1. Hitsi, kun mulla ei ole aikaa lähteä metsästämään toista blogiasi, kiinnostus heräsi heti! Mutta Urbaani intiaanista, tämä on jotenkin mun mielestä ihanan maanläheinen. Ja mitä kirjoitusvirheisiin tai kökköihin kuviin tulee, niin mä en ole niitä edes huomannut tai ajatellut. On blogeja, joiden ykkösjuttu ovat upeat ammattilaisten ottamat ja käsittelemät kuvat, kun taas sun blogin sielu on sisältö. Siinä ei paljon pilkkuvirheet paina!

  Ja samaan hengenvetoon myönnän syyllistyväni itse samaan syyttelyyn blogini heikoista lenkeistä. Mutta samalla olen tehnyt siitä alusta asti myös eräänlaisen mielenrauhaharjoituksen. Haluan blogini olevan minun määrittelemäni ja omien reunaehtojeni täyttämä. Ei kiiltokuvaodotusten vaan arkisen realistisuuden yhdistettynä innostukseeni kirjoittaa. Yritän olla itselleni armollinen, vaikkei kaikkia ajatuksia ehdi pukemaan sanoiksi eikä etsimään parhaita kuvia. Armollisuutta sullekin, kaikki on just hyvin näin <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun sanot noin! Sinne toiseen blogiini oon keränny hieman selkeemmin niitä juttuja, jotka on meillä toiminut. Samoja juttuja siis, kuin täälläkin. Eli ei mitään uutta, tai järisyttävää, mutta ekä tiukemmin ruodussa pysyvämpää vain.

  Ja juu, en tosiaan käsittele kuviani mitenkään. Tai no, jos pienentäminen otetaan käsittelyksi, niin sitten ;)...

  Sun blogisi on ihana, ihan lempparini! Sulla on niin sana hallussa ja on mahtavaa, että jaat tarinaasi <3 Kuvien suhteen on turha murehtia, kun sun teksti on niin hyvää ja koukuttavaa.

  Pitääkin käydä lukemassa sun uusin blogiteksti!

  VastaaPoista