2016-04-11

Nimiäisten ja synttäreitten suunnittelua

nimiäis kattaus
Vauvan maailmaan tuloa ja poikasen nelivuotis synttäreitä juhlitaan samaan aikaan kuukauden päästä. JEI! Oli helpompi yhdistellä pippaloita, sillä sukulaislasten yhteen kerääminen ympäri Suomea ei välttämättä onnistu kovin lähekkäisinä päivinä.  Mitään kauheeta tressiä en meinaa ottaa, vaan vedetään nekin kekkerit läpi mahdollisimman rennosti pienellä luonnonläheisellä twistillä höystettynä.

Koska meillä ei ole astioita tarpeeksi, niin on pakko turvautua kertakäyttö kamaan. Näistä on tosin iloa juhlien jälkeenkin, sillä lautaset kestää helposti muutaman tiskauskerran. Luultavasti puiset lusikatkin menee vielä pesun jälkeen lastenhuoneen leikkeihin.

Ongelmana on vaan mukit. Runsaan lapsivieraiden määrän takia lasipurkkeja tuskin kannattaa hyödyntää. (Vai kannattaako?!) Vaikka kyseessä on synttäreiden ja nimiäisten yhdistelmä, niin pahvimukit tuntuu kuitenkin hieman ankeilta.

Mitään varsinaista ohjelmaa tuskin järkätään. Vedellään kakkua ja nautitaan sukulaisten seurasta. Varmaan aika paljon tarjottavistakin ostetaan vaan valmiina, vaikka mies uhkasikin tehdä poikaselle spiderman-kakun.

- Riina

*lusikat: verkkokauppa.com, lautaset Ekolo, Pillit ekokiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti