2016-03-14

Nordic guston pakuri

Nordic gusto pakuri

pakuritee
 ´
pakurikääpä

yhteistyöpostaus superfood

Kevään loskaa voi paeta pakurilla. Vastustuskyvyn nostajana ja tarmokkuuden lisääjänä pakuri on lyömätön!  Pakurissa on huikeita määriä antioksidantteja. Se torjuu tulehduksia ja sen on huomattu vähentävän myös syöpäkasvaimia. Suolistoon ja iho-ongelmiinkin siitä saattaa olla hyötyä.
Sain Nordic Gustolta pakuria testiin, joten päätin tehdä pakuriteestä maustetun version. Hiljalleen keitellen pakuriteestä saa juuri niin vahvaa, kuin haluaa. 
Pakuria voi käyttää aika monimuotoisesti. Itse käytän pakuriteetä usein smoothien pohjana, tai kahvissa. Miksei pakuria voisi käyttää myös nesteenä riisiä keittäessä, tai keitoissakin, vaikka itse en olekaan vielä niitä kokeillut.
Nordic Gusto on aika uusi yritys superfood ja villiruoka rintamalla. Musta on aivan mahtavaa, että yritys tarjoaa oikeasti Suomesta kerättyä villiruokaa! Esimerkiksi nokkonen, pakuri ja marjatuotteet on todellakin sitä metsiemme kultaa. Pakkaukset on mielestäni tyylikkäitä ja hintakin on Nordic gustollaihan kohdillaan. Pakurikääpä, tai nykytiedon valossa ihan vaan pakuri.... nimelläkään ei ole musta merkitystä, kunhan tuote on kohdillaan! <3
Maustoin tällä kertaa pakuriteen appelsiinin kuorella ja lakritsijuuri jauheella. Rakastin sitä yhdistelmää! Toisaalta mitä muuta voi odottaakaan tälläiseltä lakritsi ja salmiakki hörhöltä. Appelsiininkuorta kannattaa hyödyntää vain luomuappelsiineista, sillä muutoin voi mukana tulla aika moinen torjunta-aine cocktail.
Hyviä komboja on pakuriteen maustamiseen myös sitruuna&inkivääri ja tietenkin vanilja. Pakurikaakaokin on tietty herkkua!
Pakurijauhetta, tai rouhetta ei kannata yhden keittely kerran jälkeen heittää pois. Samaa jauhetta voi keittää niin kauan, kuin vaan väriä lähtee. :)
Pakuri terkuin:
Riina
*Nordic Guston pakurijauhe ja Makeat snäksit saatu testiin ja bloginäkyvyyteen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti