2016-03-10

Neuvola kuulumisia

neuvola vaatteet

"Sultahan tulee kermaa", terkkari sanoi vauvaa punnitessa, 
3840g ja 52cm. ihan ihmisen mitoissa siis jo! <3 
Jotenkin saan neuvolassa aina kaiken kuulostamaan ihan kauhealta. Terkkarikin katsoi mua jo suoraan silmiin ja sanoi, että nyt olisi tärkeää, et sä saisit levätä...Kerroin toki, että tossa oli se tiehyttukos ja sen jälkeen vauva söi kaks päivää putkeen koko ajan. Kerroin senkin,  että poikaselle on tullut pieni uhmaikä ja sanoin tosin samaan hengenvetoon, että se on oikeastaan jo laantumassa. Meidän vanhempien vaan on tarvinnu opetella poikasen uudet systeemit. Vaatteet pitää ottaa pois ennen, kuin pesee hampaat illalla, tai maailma repee... Tosin se kyllä paikkaantuukin varsin nopeasti, joten ei sekään oikeasti maailmanloppu ole. Ehkä se vaan on semmonen luonnevika meissä kaikissa, että asiat on hyvä tehdä tietyssä järjestyksessä niin, että se tuntuu hyvältä. Ei me silti anneta poikasen ainakaan kovin pahasti pompottaa. Ne asiat joilla oikeasti on merkitystä tehdään kyllä ihan ihmismäisen jämptisti. 
En muuten lopulta pukenutkaan neuvola reissulle välihaalaria. Mentiin meinaan autolla, niin ehkä se olis ollu hieman liikaakin jo. Automatka meni hienosti, mutta ehkä liinalla olis ollu vielä vähän liian jännää.
Kun me oltiin vauvan kanssa kauhistelemassa terkkarille, kuinka kauheeta ja raskasta meillä on, niin sillä välin mies ja poikanen järkytti neuvolan henkilökuntaa aulassa.
Ei vaan, Ihan nätisti ne siellä leikki ja vaikka terkkari huolissaan olikin, niin ei meillä oikeesti raskasta oo. V saa edelleen tehdän paljon kotoo töitä, joten mikäs tässä ollessa!  Kaikki muksujenkin menot ja neuvolat, kun hoituu näin letkeen rennosti ja V:kin voi lähtee kuskiks kesken työpäivänsä.
Rennoin rantein vaan.... 
- Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti