2016-03-02

Heruuks


Suurin osa ajasta menee lähinnä miettien, että heruukohan tarpeeksi. Varsinkin viime yö oli mielenkiintoinen, sillä pienen nenä oli tukossa ja syöminen oli astetta haastavampaa. Jännittää, että onko tyttö tulossa kipeäksi... Täksi yöksi varustaudumme halkaistulla sipulla, josko nenä pysyisi paremmin auki. 

Imetys sujuu parhaiten kyljellä maaten. Jos imetän istualtaan, niin sekin on paljon mukavampaa sängyssä tyynyjen kera. Päivisinkin siis tulee linnottauduttua sänkyyn läppärin ja kahvikupin kanssa imetysmaratooneille. Onneksi parisänkymme on olkkarissa, joten kuopuksenkin vahtiminen ja viihdytys hoituu siinä samalla. 

Tyttö nukkuu päiväunia vieläkin aika lailla pärekopassa ( tai sylissä). Pärekoppasänky on varsin kätevä kuskata mukanaan huoneesta toiseen. Tyttö vetää kopassa tirsat niin keittiön pöydällä mun tiskatessa, kuin pesukoneen päälläkin  pyykkejä ripustaessani. Öisin kuitenkin vauva tuhisee lähinnä mun kainalossa. 

Perhepedissä nukkuu myös R, vaikka sillä on oma sänky lastenhuoneessakin. Saa nähdä koska se innostuu siirtymään omaan sänkyyn. F:n kohdalla omaan huoneeseen siirtyminen meni ilman turhaa tressiä nelivuotiaana, kun muutimme tähän asuntoon. Toivottavasti Pojan kanssa menee yhtä helposti. 

Sänky terkuin 

- Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti