2016-03-24

Ei enää mikään new born.

vauvan vaipat

vauva 6vko


Nyyh! Vauva siirtyy jo suurempiin vaippoihin. Neuvolassa pärähti puntariin 4225g. Pärekoppa kehdostakin pitää varmaan kohta luopua, mutta vielä tyyppi sinne kumminkin mahtuu. Ikää on nyt 6vko ja hymyjäkin on jo tullut vaihdeltua.

Iltaisin on hiukan enemmän ollut kätinää. Vauva sai rotavirus rokotteen ja sekin on tuonut varmasti oman lisänsä harmistuksiin. Tyttö kuitenkin nukahtaa 23-01 välillä ja  sen jälkeen nukkuukin hienosti mun kainalossa heräten vain muutaman kerran rinnalle.

 Kahdella edellisellä ollaan kokeiltu alussa kestovaippoja, mutta ei se sitten tuntunutkaan hyvältä. Tän kanssa en sitten edes kokeillut kestoja. Muumivaipat sen sijaan on löytänyt kyllä paikkansa meiltä. Vaikka vaippajäte kauhitsuttaakin, niin miellän kuitenkin muumivaipat ainakin myrkyttömiksi ja ihoystävällisiksi. Lisäksi ne on tehty Suomessa, mikä on tietty aina plussaaa.

Esikoinen on rohkastunut itse kulkemaan koulumatkat. Ei olla sen suhteen kiirehditty vaan annettu tytön rauhassa rohkaistua. Onneksi matka  kouluun on kuitenkin lyhyt.

Tulee itku, kun miettii miten nopeasti aika menee...

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti