2016-02-20

Lastenhuoneprojekti liikkeelle....

Lastenhuone IKEA
Lastenhuoneprojekti nytkähti liikkeelle hieman!

Haimme Ikeasta kaksi halvinta mahdollista käsittelemätöntä massiivipuista sänkyä. Toisen sängyn mies pienensi 70x 160cm kokoon ja toinen sai olla toistaiseksi ihan aikuisten sängyn mitoissa. Hinnan takia ei olisi ollut katatsrofi, vaikka pinentämis projekti olisikin mennyt käteen. Olin hyvilläni hinnan lisäksi , myös käsittelemättömästä pinnasta.

Sängyn pienentäminen ei ollutkaan ihan sahaa ja ruvvaa projekti, kuten ensin luulin, vaan lukkopulttien takia tarvi hieman säätämistä. Mies sai kuitenkin hienosti sängyn kasaan! Jess!

Ikean lastensänkyjen pintamateriaalit on hieman ärsyttävät! Esimerkiksi Kura-sängyssä on käytetty akryllilakkaa, joka ei todellalkaan ole mitenkään myrkytön vaihtoehto.

Haaveissa on vielä ainakin maalata lastehuone savimaalilla. <3

Lastenhuoneen kemikaalikuormaa olen (törkymöykkynä) keventänyt jo aijemmin viemällä legoja lukuunottamatta kaikki muovilelut kellariin. Ne odottaa kellarin pimeimmässä nurkassa lasten myöntämää luopumislupaa. Tosin ainakaan toistaiseksi niitä ei ole tarvinnut tuoda takaisin lastenhuoneeseen, joten uskon aikanaan lupapaperitkin irtoavan...

*kuva Ikea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti