2016-02-06

Lastenhuone muutoksessa

Lastenhuoneen sisustus ikea

Vaikka tykkäänkin hirmuisesti F:n huoneen isosta vanhasta sängystä, niin uuden tulokkaan myötä on pakko tehdä hieman uusia huonejärjestelyjä ja huonekalu vaihdoksia. Poikanen siis on nukkunut edelleen meidän välissä, mutta huoneiden vaihdon jälkeen on poikasella ja esikoisellani yhteinen huone isommassa makuuhuoneessa.

Pyörittelimme sänkyvalinnan suhteen kerrossängyn mahdollisuuttakin, mutta R on ehkä turhan pieni vielä. Kerrossänkyjä suositellaan yleensä yli 6-vuotiaille, joten otamme asian suhteen varman päälle....

Budjetti oli tiukka, joten otimme katseemme Ikean sänkyvalikoimaan. Siinä kerrossänkyasiaa vielä miettiessä pyörittelimme Kura-sänkyäkin, mutta akryyllilakattu pinta ei todellakaan ehkä ole se lastenhuoneen paras valinta . jos haluaa vältellä turhia kemikaaleja.... Sängystä olisi ehkä tosin saanut hieman pienemmällekin nukkujalle turvallisen sängyn, muokkaamalla Kuran kahdelle sopivaksi. Se on tavallista kerrossänkyä matalampi, mutta tosiaan toi pintamateriaalit sai meidät valitsemaan käsittelemättömät massiivipuiset sängyt.

Jossain vaiheessa lasten makuuhuone olis haaveissa maalata savimaalilla, sillä siellä on edelleen sellanen hailakan keltainen tapetti... Saa nähdä, saammeko maalausoperaatioon luvan vuokranantajalta.

Uudesta lastenhuoneesta on ehkä blogissakin tulevaisuudessa kuvia luvassa, mutta vielä hetki vielä vaan haaveillaan kaikesta ihanasta.

- Riina
Seuraa käyttäjän Riina taulua Lasten juttuja Pinterestissä.

2 kommenttia:

  1. Kuvia mielellään nähtäisiin lastenhuoneesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia tulee varmasti, mutta sattuneesta syystä lastehuone ei ole edennyt alkua pidemmälle. Aiheesta lisää blogissa viimeistään illansuussa ;)

      Poista