2016-02-21

3-vuotias ja vauva.

vauva ja sisarukset

Kerroimme lapsille vauvasta aika hyvissä ajoin alkuraskaudessa. Ultrakuvia heilutellen R oli sitä mieltä, että hänen mahassaan kasvaa vauvan sijasta Minion.  Pikku hiljaa 3-vuotias poikanenkin tottui kuitenkin ajatukseen, että "vauva on äidin mahassa".

Kun sitten vauva syntyi ja lapset tulivat sairaalaan katsomaan pikkusisarustaan, niin alkoi oikeasti hieman jännittämään... Poikanen nimittäin jo huoneen ovella pyysi isältään , että "mennään pois!" Onneksi mitään kauheaa performanssia 3-vuotias ei saanut sairaalassa aikaiseksi, muttei todellakaan kovin kauaa viihtynyt potilashuoneessa. Jännitti todella, että mitenköhän sitten kotona R sulattaa vauvan.

F oli vielä koulussa, kun mies ja R tuli hakemaan mua ja vauvaa sairaalasta kotiin. Tässäkään vaiheessa ei poika oikein jaksanut olla minuuttia kauempaa sairaalasängyn vieressä. Sovittiin, että mies hengaa R:n kanssa jossain sairaalan käytävillä sen aikaa, kun minä pistän  vauvan ja itseni kotiinlähtökuntoon.

Kotona koko poika oli kuitenkin ihan erilainen. R oli alusta asti hellä isoveli ja lennokkaista leikeistään huolimatta pyrkii varomaan hentoista pikkusiskoaan. Oli ihana yllätys miten helposti kaikki on mennyt ja kuinka ihanan  isoveljen tyttö sai!

<3

Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti