2016-01-14

Porin villa&peite pinnasängynpeitto

Porin villa&peite

Taisin kämmätä... Tilasin netistä Porin villa&peitteen villatäytteisen pinnasängynpeiton. Valikoimassa oli myös "vauvanpeitto" mutta koska katsoin äitiyspakkauksenkin peiton olevan lähellä samaa kokoa pinnasänky version kanssa, niin valitsin sen. Peittohan on muuten kiva, mutta aivan liian painavan tuntuinen vastasyntyneelle.

Tosin käyttöön se menee silti varmasti hieman myöhemmin ja tarpeen vaatiessa poikanenkin mahtuu nukkumaan vielä sen alla... Toisaalta siitä saa jo vauvan synnyttyä taiteltuna oivallisen vauvanpesän pärekoppaan  , tai täydellisen leikkimattoviltin.

Mutta jos ostatte peittoa vastasyntyneelle Porin villa& peitteeltä, niin valitkaa "vauvanpeitto".

Pitänee siis lähteä vielä peittokaupoile uudelleen, ennen kuin pieni syntyy....

Tässä omat peittokriteerini:

- Ei palonestoaineita

- Luonnonmukaiset materiaalit = Ei tekokuituja (kuten polyester)

- Kevyt, mutta lämmin.

- Eettisyyskin olis plussaa...

<3 Riina

2 kommenttia:

  1. Varmasti tulee peitolle käyttöä ja pitkää ikää. Meillä on Porin Villasta ja peitteestä patjat, on tykätty kovasti. Tosin vauvalle ostettiin oma futon ja kovin montaa yötä ei ole omassa sängyssään nukkunut :) Tuota peittoakin mietin, mutta sitten saatiin lahjaksi silkkipeitto. Ihanan kevyt ja kulkee helposti myös reissussa mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silkkipeitto kuulostaa kyllä ihanalta! Olen hieman kuolannut Ruskovillan silkkipeitteen perään, mutten vielä osaa päättää... Porin villa&peitteen ihania futoneita on täälläkin jo katseltu ja villa-kookos kyllä kutkuttaisi. Olisi ihanaa vaihtaa koko perheen vuodevaatteet pikkuhiljaa luonnonmukaisempiin. <3

      Poista