2016-01-02

Aarrekartta

aarrekartta

Uusi vuosi, uusi aarrekartta!

Rakastan yli kaiken aarrekartan tekoa. Äidin joskus Intiasta tuoma nahkakantinen kansio sopii oivallisesti tähän tarkoitukseen. Intiimiys säilyy ja omien unelmien kanssa saa rauhassa revitellä häpeilemättä. Näkyville en ehkä tohtisi toiveitani laittaa. '

Sama aarrekarttakirja on ollut käytössäni jo useamman vuoden. Siitä saa helposti irti edelliset aarrekarttakuvat ja osan saa mukavasti myös takaisin, jos niiden kohdalla haaveet ei ole vielä toteutuneet. Osan kuvien kohdalla huomaan toiveiden ilahduttavasti toteutuneen ja osa toiveista ei ehkä palvele enää tämänhetkisiä unelmiani. Unelmat muuttuu ja sekin on ihan sallittua.

En tee aarrekarttoja mitenkään kovin kurttuotsaisesti. Ne toteutuu, jos on toteutuakseen. Toisaalta aarrekartan tekeminen saa mut kysymään itseltäni mitä todella haluan, tekemään suunnitelmia ja rohkaisee toteuttamaan unelmani.

Kun katselen kuvia joka päivä, haaveista tuleekin uskomuksia ja se mihin uskomme muuttaa myös materiaalista maaimaa ympärilläni. Näen vain sen mihin uskon. Teen valinnat sen mukaan, minkä kuvittelen olevan mahdollista. Kaikki on kuitenkin mahdollista!

<3 Tähtipölyistä uutta vuotta!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti