2015-12-20

rv 29+5

rv29+5

Tein sen taas... Keho tuntui niin hyvältä, että uskaltauduin tekemään viikkosiivouksen. Pyyhin pölyt, imuroin, pesin kylppärin ja vaihdoin lakanat. Ei siis mitään ihmeellistä. Olo oli senkin jälkeen sen verran hyvä, että intouduin kyykkimään lasten kanssa lattialla leikkien legoilla.

Nyt olen kuitenkin kellahtanut sänkyyn tyynykasan ja peittojen keskelle ja täytyy myöntää, että täältä nouseminen on työn ja tuskan takana. Ei mua supistele, mutta on sellainen jännä olo. Seisomaan noustessa alaselkä ja lantio ilmoittaa olemassa olostaan. Olin äskön oikeasti aidosti onnellinen, ettei matkalla vessaan mennyt lapsivedet.

Huomenna on lisäksi neuvola ja jotenkin odotan kauhulla tuomioita. Onkohan verenpaine taas pilvissä?... Nukkuminen on ollut taas viime päivinä sitä sun tätä: Heräilen, enkä saa heti unen päästä kiinni. Niveliä särkee ja ramppaan vessassa. Ilmeisesti nukun kuitenkin sen verran. että jaksan ihan hyvin touhuta päivät. Iltaisin ja öisin unettomuus silti häiritsee, vaikkei vähäisistä unista olisikaan seuraavana päivänä haittaa.

Saas nähdä kuinka muijan käy...

- Riina

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Heh, 4-tunnin yöunilla taas porskutetaan tääkin päivä, mutta varmasti menee hyvin. Olo on meinaan taas melko normaali... Pitää vaan toivoo, et verenpainekin olis:D Kiitos tsempityksestä!

      Poista