2015-12-10

Luomuisia super jouluherkkuja!

Blogaus sisältää mainoslinkkejä

 Näin joulun alla ainakin omaa herkkuhammastani alkaa pahasti kolottaa. Vaikka meillä yleensä syödäänkin karkkipäivinä ihan niitä kamalia väriaineita sisältäviä karkkeja ilman luomumerkkejä, niin aina välillä niitä tulee onneksi ostettuna luomulaatuisinakin. On ihana, että nykyään netti on tulvillaan makeita luomuherkkuja myyviä verkkokauppoja.   Yksi lemppari kaupoistani onkin Hyvinvoinnintavaratalo.

Oikeastaan ihan muutamassa vuodessa herkkurintamalla on tapahtunut isoja hyppäyksiä! Muutama vuosi sitten esimerkiksi luomulaatuisia pääsiäismunia ja suklaita ei oikeasti suomesta ollut saatavilla. Luomukarkkeja oli ylipäätään todella vaikeeta löytää. Viime pääsiäinen oli jo onneksi paljon mahtavampi ja tänä jouluna kaupoista löytyi jo luomu suklaakalentereitakin! 


Voitteko uskoa, että nykyään on saatavilla luomusuklaapukkeja! Hintakaan ei musta ole mikään kamala. 2,5€ joulupukiksi muotoillusta suklaasta on ihan siedettävä. <3 Joulu ei tietenkään oo mitään ilman pähkinöitä! Tyttäreni herkkua on pistaasipähkinät. Se ei itseasiassa ole ollenkaan huono herkku, sillä joidenkin tutkimusten mukaan pistaasipähkinät tukee suoliston hyvää bakteerikantaa! Ne myös tasapainottaa verensokeria, kun niitä syö runsaasti hiilihydraatteja sisältävän aterian yhteydessä. Ne muuten alentaa myös kolesteroolia, joten aika superruokaa siis! 


Myös marjat sopii mun mielestä äärettömän hyvin jouluun! Foodin mustat mulperit maistuu kultaisia mulpereita hieman kirpeämmiltä. Mulperit on oikea ravinnepommi ja sisältääkin mm. rautaa, kalsiumia, k-vitamiinia, c-vitamiinia, hurjan määrän antioksidantteja! Foodin merkkinä on mun mielestä yksi parhaista! Merkki satsaa laatuun ja on oikeasti käynyt katsomassa viljelmillä, miten raaka-aineet tuotetaan. Puhdistamon tuotteet on aina melko varma valinta. Ehkä isoin juttu Puhdistamolla onkin, että jokaisen tuote-erän raskasmetalli- ja mikrobiologiset tutkimustulokset on haettavissa yrityksen verkkosivujen kautta. Voi siis olla varma siitä, että ostamani tuotteet on laadultaan moitteettomia! Tyttärenikin himoitsemia gojimarjoja meinataan myöskin hankkia joulupöytään. Jännä kyllä, mutta musta gojit on muutenkin aika jouluisen makuisia. Mistä lie johtuu! Gojeja voi heittää myöskin vaikka glögin, teen, tai keittojen sekaan!Ihanan suklaisen joulujuoman saa vaikka sienistä ;). Vastustuskykyä ja suoliston hyvinvointia tukeva Four stigma foodin Pakuri-kaakao juoma on mun mielstä ihan mahtava vaikka lahjaksi! Supereidenkin pitää maistua hyvältä ja siinä Four stigma foods on onnistunut loistavasti!Puhdistamon Pakurikahvia vein muuten juuri muutama viikko sitten äidilleni synttärilahjaksi. Jaakko Halmetoja sanoi Vihreä joulu-messuilla viimeksi jotenkin niin, että syö yrttisi missä muodossa vaan, kunhan syöt. Yrttien ja superfoodien veteleminen on hyvä tehdä maku edellä. Kahviin sekoitettu pakuri on kaikella tapaa ihan hyvä valinta. <3


Ehkä näillä jouluisilla ihanuuksilla pääsee jo ainakin alkuun. Tosin meillä joulunvietto alkaa jo pakanallisesti talvipäivänseisauksesta, joten ehköhän keksi vielä toisenkin satsin herkkuja tänne blogiinkin esiteltäväksi! Supereita ei koskaan voi olla liikaa ja niihin hurahtaa aika tehokkaasti! Parasta on, ettei mistään tarvitse luopua, mutta laatua voi parantaa loputtomiin! ;)

terkuin:

Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti