2015-12-06

Ihana uudistunut Melli!

Melli luomulastenvaatteet

Näin kuukausi sitten vilaukselta Melli eco desing-merkin uuden ihanan mustan mekon. Täytyy myöntää, että pelkäsin hieman, että oliko kyseessä vaan kuvausrekvisiitta korostamaan Mellin ihania karkkisävyjä. Musta mekko olisi todella ihana lisä tyttären vaatekaappiin. Meillä meinaan musta on luottoväri lapsillakin! Yhdistelemällä vaikka Aarrekidin, Mellin ja Papun leggareita ja mekkoja mustiin ala-, tai yläosiin saadaan ihanasti voimaa kuoseille. Olen todella iloinen, että Melliltä löytyy nyt myös luottovaatteita ja vaatekaapin peruspilareita!

Parastahan mellissä on se, että tuotanto on todella läpinäkyvää! Gots-sertifikoitu luomupuuvilla tulee Kreikasta ja kankaat kudotaan omellaan Suomessa! Gots-sertifikaatti takaa mm, että luonnonmukaisuus seuraa valmiiseen tuotteeseen asti koko tuotantoprosessin. Lapsityövoimakin on kiellettyä. Ihmisten ja eläinten hyvinvointi ja turvallisuus tulee sertifikaatin mukaan huomioida.
Tämän ekologisempia vaatteita tuskin löytyy kovin montaa! On lisäksi ihan parasta, että kankaiden väriaineetkin on öko-tex 100 sertifikaatin täyttäviä. Liian usein luomu ei olekaan täysin myrkytön, mutta onneksi Mellin vaatteet on <3

Kuolailu terkuin:

Riina

*Kuva napattu Melli eco desing verkkokaupasta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti