2015-11-25

Kun jotain hajoaa

kannettavan näyttö hajosi

Soitin itku kurkussa miehelle töihin ja mietin, kuinka voin olla niin idiootti! Kauhulla mietin sitäkin, onko alkuvuodesta mitään tehtävissä, kun pitää alkaa täyttää papereita.

Tiputin nimittäin vahingossa kannettavani lattialle. Näyttöön tuli iso särö ja panikoin, että tuhoutuiko samalla yrityksen tämänvuoden kirjanpito kokonaan. Olisi pitänyt ottaa kuukausittain varmuuskopio, mutta olin ollut turhan laiska!

Juuri tälläisia hetkiä varten se varapuskuri olisi varmasti paikallaan. Onni onnettamuudessa kuitenkin, että kone lähti käyntiin näytössä olevasta säröstä huolimatta! Sain yrityksen kirjanpidon talteen ja nyt surffailen  säröisellä näytöllä jonkin aikaa.

Ehkä tämä muistutus tuli kuitenkin tarpeeseen! Varmuuskopioita ei saa oikeastikaan unohtaa ja pieni puskuri vahinkojen varalle on hyvä olla olemassa.

Neuvolakuulumisia: 

rv 26 Rauta-arvot oli onneksi tällä kertaa 135, kun viimeksi jostain ihan ihmeellisestä syystä lukema huiteli 110 paikkeilla. En tajua mistä tuo lasku johtui, sillä rauta-arvoissa mulla ei oo koskaan ollut mitään vikaa. Aika mysteeri! Pissa oli puhdas, mutta verenpaine oli odotettavastikin koholla. Toisaalta niin mulla on aina. Sydänääniä kuunnellessa vauvalla oli hikka  Jostain syystä mahassa kasvava olio viihtyy enemmän oikealla puolella. Olo on himan toispuoleinen, mutta pääasia, että tyypilla oli kaikki hienosti!

Muutaman viikon aikana olin tuntenut pari kertaa paineen tunnetta ja pari kertaa verenpaine kohahti vauhdilla yllös. Molemmat vaivat kuitenkin katosivat lepäämällä, joten en tuolloin ottanut yhteyttä neuvolaan. Neuvolan terkkarin mukaan pitää kuitenkin aika herkästi mennä tarkistuttamaan tilanne, mutta hän sanoi kuitenkin, että koska olo oli helpottanut noinkin äkkiä, niin ei varmaan suurempaa huolta ole. Maanantaina pääsen taas ultraan. Toivottavasti kohdun suun tilanne on pysynyt hyvänä. <3

Viikko kerrallaan....

Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti