2015-10-18

Valvottaa...

Unettomuus

Unettomuus

Viime yön huonot unet muistuttelevat nyt itsestään päänsäryn muodossa. Myönnän taas murehtivani turhaan! Ei oikeasti ole mitään hätää ja muutos on joka tapauksessa aina hyvästä. Jos nousisin varpailleni, niin huomaisin, että tämäkin tilanne voi ratketa monellakin tapaa.... Pitäisi varmaan hankkia jotain oikeita ongelmia, jos naurettavan pienet arkihuolet pistää tällä lailla valvottamaan!
Onneksi nukkumisen suhteen on mennyt ihan hurjan pitkään hyvin! On ollut niitäkin aikoja, jollon yöt on mennyt lähes poikkeuksetta valvoessa. Tämä onkin eka kerta aikoihin, että huomasin olevani hereillä vielä puoli viideltä. Toivon vain, ettei tästä tulisi taas tapa... Reagoin kaikkeen helposti ensimmäiseksi unettomuudella. Onneksi sain kuitenkin lopulta muutaman tunnin nukuttua ja seikkailut lasten kanssa Näsinpuistossa auttoi selviämään iltaan asti.
Huomenna alkaa taas F:llä kouluarki. Tyttö tuossa tokaisi, että olisi ihanaa olla vielä syyslomalla muutama päivä. Onneksi aika rentoa arkea jatketaan kuitenkin syysloman jälkeenkin. Oon edelleen hurjan onnellinen siitä, että saan olla lasten kanssa kotona ja tyttö voi tulla koulupäivän jälkeen suoraan kotiin. Meille tää järjestely on sitä ihanaa arjen luksusta, josta olisi enää hyvin vaikea luopua. Onneksi pystymme järjestää asiat näin vielä hyvän tovin. 
<3 Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti